catalepsy 12 #1 Публикувано 22 Октомври, 2011 Здравеите!искам, да сложа на д15б2 карбове от д14а1.Въпросите ми са :някои правил ли е нещо подобно понеже имам питанки относно делкото,вакумите и бензиновата помпа!Всеки отзовал се с идеи или препратки към теми е добре дошъл!Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #2 Отговорено 22 Октомври, 2011 Аз. Само че мотора е D15B7, който е абсолютно идентичен с б2-ката, с разликата че е пълна инжекция но в този случай не е фактор. Делкото трябва да е или от д14ката, която взимаш карбовете или от д13б2, а стоковата бензинова помпа в резервоара няма да ти върши работа, освен ако не си намериш горивен регулатор на 0.2 бара. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
catalepsy 12 #3 Отговорено 22 Октомври, 2011 Аз. Само че мотора е D15B7, който е абсолютно идентичен с б2-ката, с разликата че е пълна инжекция но в този случай не е фактор. Делкото трябва да е или от д14ката, която взимаш карбовете или от д13б2, а стоковата бензинова помпа в резервоара няма да ти върши работа, освен ако не си намериш горивен регулатор на 0.2 бара. Благодаря!..Ще трябва да се чуем....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове