Jump to content
milenski75

съвет ако може спешно

Recommended Posts

Здравейте колеги,имам спешно питане за този Акорд http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11318344134055764&f1=details,как е скоростната кутия,надежна ли е,колко приблизително гори, и какви тънкости има този двигател,какво трябва да се гледа при покупка.Благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В какъв смисъл как е скоростната кутия?

Че е надеждна ако имаш впредвид дали е здрава - да, а за надеждна при случай на катастрофа не мога да ти кажа

За разхода не се надявай на по-малко от 10 в града

Вече по запознатите с този модел коли могат да ти отговорят на другите ти питания Публикувано изображение

Редактирано от Clinku

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колега имах предвид,че колата еавтомат,за това питах за кутията

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, колицата е перфектна--ако, можеш свали малко от цената.А, за автомата--да не те плаши, стига при пробването и да не забележиш някакви шумове и течове.Разхода-зависи от крачето ти.Другото кофти е данъка.Но той е за година .Поздрави--вземай и ти пожелавам много безаварийни километри.И не забравяй да почерпиш..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За автомата мога само да те посъветвам да пробваш задната /на равно трябва да тръгва сама/. Ако не си наясно с автомата вземи някой, който разбира. Освен това си помисли за зимата (:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зимата проблеми с автомата няма. ;) И на мен ми ги говореха всякакви, но вече две зими карам на сняг и на лед и нямам ядове.Кутията е надеждна, но не ти препоръчвамд а прекаляваш с употребата на типтроника. Карай си я на Д4 и няма да имаш ядове (ако вече не е съсипана де).А за разход под 12 градско лятото и 13 зимата хич не се и надявай.Ако някой ти каже че няма такова нещо и му гори 10/100 значи не е карал такъв акорд. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря колеги,и на мен много ми харесва колата,смятам да ходя до софия да я гледам.поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...