Jump to content
ubahob-0102

Относно една кола която искам да купя

Recommended Posts

Добър вечер, харесах си една Хонда Акорд, ето я и нея http://www.cars.bg/u404219Искам да попитам какъв точно е двигателя като съкращение, добър ли е има ли части за него?Като цяла колата как ви се струва, скоростната кутия здрава ли е, или има проблеми с нея. Има ли части за тази серия на Акорд, скъпи ли са? Ако има някой от форума с такава нека да пише едно лс какви са му впечетленията. Искам също да знам дали цената и е добра. Интересува ме също дали между болтовото разстояние е 4х114 и какъв е диапазона на джанти, като ет и цолаж.

Редактирано от ubahob-0102

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Баце , как да ти каже някой дали е здрава скоростната кутия като не се знае кой и как я е карал....Информация за тези коли колкото искаш в нета.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като гледам и прелюда до нея може нокое фенче да я кара и да я пази :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прелюда и той е за продан. По-скоро е на някой търгаш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сменена цялата генерация отпред, радиатори, спирачна помпа....ТУКА МИ МИРИШЕ НА ЧЕЛЕН УДЪР. Не ми харесва колата, доста пари е, а състоянието не изглежда да е на 156 хил км. по скоро на 450 хил км...Скъсан салон кожен? На 160 хил...според мен е невъзможно...Ако искаш съвет сигурен съм, че ще си намериш много по нова и по добра кола за тия пари...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...