Jump to content
Lancer4o

Избор на 5ген

Recommended Posts

Здравейте, от скоро започнах да харесвам сивик 5ген, но незнам с какви двигатели се предлага. Един приятел има сивик 6ген 1,4иС 90коня и вървежа му ми харесва. Искам да попитам има ли такъв двигател който да се предлага и в 5ген и също така някакво мнение на пръв поглед за този автомобил - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11316461346602888&f1=details ? От Варна съм и нямам възможност да ида да го погледна :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази съм която си дал линк е Д15Б2 и е най-масовият мотор в 5та генерация, с най-голямо разнообразие за резервни части. Колата изглежда зверски запазена. Заглеждам Хонди от близо 10 години и да ти кажа честно да видиш 5та генерация с такива перфектни линии на задницата си е направо чудо. Почти няма такава на която линиите между бронята и багажника да са толкова перфектни и да не им се разминават двете половини на стоповете. Колата изглежда много добре и като се има в предвид цената, а и това че спокойно може да си купиш същия мотор като този в нея за 300-400лв не виждам какво има да му мислиш. Ако при вида и в теб се прокрадва мисълта , че това е твоята кола и заспиваш трудно мислейки за нея....действай смело.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено вида и цената са перфектни. Видях късно обявата и за това не съм звъннал още... Утре това ще е първата работа която ще направя. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата е пребоядисвана поради някаква причина от лявата страна , интериора е зле ... Съветвам те да отделиш време да почетеш малко из Форума или потърсиш с Търсачката относно въпросите ти !!! Има дооста подробни теми :dry:

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...