Jump to content
fresh4y

Продавам си VTI-to - 5ген с B16A+

Recommended Posts

Айде ЪП ...никой ли неиска читава Б16-ка :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аиде мераклий само званите :D Може лек коментар на цената последно и я свалям от продажба и без тва не ми е за продаване колата е перфектна. Обслужена за зимата 2 зимни гуми нови Goodyear,антифриз,масла с филтри,нов акумулатор VARTA 45ah,нови тампони на носачите отпред + нови наладки .. Това ми струваше около 1000 лв :)..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

5700-800лв. последно и не се продава вече :)

• Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги моля не званете само да си чешем езиците по 15-20 мин. глупости по телефона като ви е скучно и няма какво да правите ! ЪП !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата вече е с CD Alpine ida x305 + Subwoofer Pioneer + стапало + среди,пищялки на вратите и елипси на кората Hertz, Музиката свири доста прилично и ми излезе не малко пари. Всичко е купувано ново стапалото,субуфера,и колоните на вратите и кората също , само сд-то е втора рака но е много запазено :) цената 6000 лв !

Редактирано от fresh4y

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всички искате VTI пък само разпитвате, колата не се продава защото и има нещо напротив перфектна е, продава се защото съм си харесал друга мания ;) UP

• Нагоре 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

5500лв С Нова Затрховка и Винетка до 2013 година :) Айде някои да скача на B16-ката че ме чака един звяр да го яхвам :D

Редактирано от fresh4y
  • Нагоре 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде ЪП !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.