Jump to content
kembo

15 ки от VTI 5та ОРИГИНАЛНИТЕ

Recommended Posts

Здравейте ,колеги повечето от вас ме познават и знаят колко джанти имам (само оригинални-другото за мен не е джанта) И така ето мойте предложения 5бр.джанти +4 капачки от СИВИК 5 ВТИ- АСАШИ ЯПОНИЯ - Параметри 15 ки, 5,5J ЕТ45 4 по100,центр отвор-56мм, маса 7.5кг (лично съм го мерил) Цена за всичко 280лв едната дж. е със заварка малка от вътре ,едната е за боя ,едната е като нова и останалите 2 нормални следи от употреба .Намират се в Пазарджик и тъй като не искам да да съм не коректен Джантите се виждат от купувача лично и се купуват тогава.Цена на 5те джанти без капачки -220лв Офертата е валидна докато Жорката (KAZADORES) не си купи хонда ако си купи джантите стават негови . За другия комплект ОРИГИНАЛНИТЕ от РЕКС 1г Параметри 14ки, ЕТ 40, 5J ,4 по 100, центр.отвор 56мм произведени 1986г АСАШИ ЯПОНИЯ НОРМАЛНИ СЛЕДИ ОТ употреба 25 години цена 190лв (имат гуми ,но са адски стари и износени) в Пазарджик се намират 0888110102 вива 0882000520 Асен или лични ! Ще кача снимки ако някой има интерес пращам още снимки Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако има някой желаещ за 15 ките мога да издиря още една джанта 6 джанти за 280лв си е коледен подарък , а за 14 ките мога да измисля 4 гуми с дот 07 08 зимни пак за същата цена

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

14 ките за някои зимни гуми -коментар за тях

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може и бартер 15 ките от ВТИ за точно тези 14 ки от снимката или 15 ките от другата снимка ! Може и мойте 14 ки пак за тези от снимките с доплащане от моя страна 80-90лв Публикувано изображениеПубликувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

15" VTI продадени пожелавам на колегата много безаварийни км. КЛЮЧ на темата 14" ките ще ги пусна отделно за продажба

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...