Miroslav_Micov 0 #1 Публикувано 8 Октомври, 2011 Здравейте на всички. Аз съм нов тук, имам Хонда ЦР-В 97г. автоматик. Когато карам с малко гас със скорост над 60км.ч колата почва да вибрира цялата, когато подам леко гас или отпусна, вибрациите изчезват. Ако някой може да ми даде съвет от какво може да е това ще съм много благодарен. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANDRESHKO 29 #2 Отговорено 8 Октомври, 2011 Колега проблема се казва вътрешно каре от към шофьорската страна.И моето е с този проблем от 70000 км.Ако не те дразни не го сменяй. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Miroslav_Micov 0 #3 Отговорено 8 Октомври, 2011 (Редактирано) Аз си мисля че проблема идва от скоростите. А ако е карето това е голяма радост, опиши ми по подробно какви са симптомите на твоя джип. А между другото джипът ми е с десен волан Редактирано 8 Октомври, 2011 от Miroslav_Micov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #4 Отговорено 8 Октомври, 2011 И аз мисля че е от вътрешно каре ,и правилно те е насочил колегата.Вътрешните карета за някои коли са доста скъпи-провери цената им за твоя модел преди да се радваш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове