Вен_РВ1456ВС 157 #1 Публикувано 7 Октомври, 2011 Здравейте колеги, онзи ден при смяна на гумите ми скъсаха едната шпилка на предно дясно колело Въпросът ми е може ли да се смени без да се разглобява шенкела или трябва да се сваля всичко? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #2 Отговорено 7 Октомври, 2011 Ами мисля, че като започнеш да избиваш шпилката и ше опре в шенкела, но може да пробваш.Иначе сваляш шенкела, избиваш главината от лагера слагаш новата шпилка и по обратня ред. Абе гадна работа, но няма как. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Вен_РВ1456ВС 157 #3 Отговорено 7 Октомври, 2011 (Редактирано) Опира, за това реших да попитам дали не може по др начин да стане без да се сваля, но май не може. Редактирано 7 Октомври, 2011 от Вен_РВ1456ВС Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #4 Отговорено 7 Октомври, 2011 (Редактирано) Шенкела на 1,3 е по "свит" при лагера и може да излезе без грижи,но при набиването на новата шпилка трябва да и се изпили малко поличката(борда)и да се набие с подходящ дорник без да се сваля шенкела.Споделям това,оповавайки се на инфото под аватара на автора на темата за колата му.За всички други модели се налага демонтаж на шенкела. Редактирано 7 Октомври, 2011 от Ombre Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Вен_РВ1456ВС 157 #5 Отговорено 8 Октомври, 2011 Да де ама нали това казах, че при избиването опря и стана така, че колелото блокира и се наложи да я набия наново. Но ще поогледам пак и ще видя какво ще се случи. Мерси все пак. Шенкела на 1,3 е по "свит" при лагера и може да излезе без грижи,но при набиването на новата шпилка трябва да и се изпили малко поличката(борда)и да се набие с подходящ дорник без да се сваля шенкела.Споделям това,оповавайки се на инфото под аватара на автора на темата за колата му.За всички други модели се налага демонтаж на шенкела. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове