Jump to content
accepto

Откраднат номер - PB 8522 BX

Recommended Posts

Здравейте колеги,Искам да помоля за помощ всички потребители във форума. Снощи откраднаха номерата на един приятел. Номера на автомобила е PB 8522 BX.Ако някой забележи автомобил с такъв номер да се свърже с мен. Номерата са свалени от зелена хонда като тази: http://upload.wikime...ar_20071009.jpg в кв. Витоша София.Искам също така да помоля колегите, които са имали подобен проблем да споделят опита си. Как се процедира и с какви проблеми са се сблъскали. Вече е съобщено на полицията за случая.Ще съм благодарен за всеки коментар.

Редактирано от accepto

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чувал съм, че се ходи в кат и се пуска жалба, но май има и глоба.Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма глоба. Аз съм чувал, че едни кебапчета били много хубави, щото бащата на Иван видял, че непознат ги хапвал с апетит и разбрал! :lol: За автора:Нова регистрация - двата талона и номерата.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега ще сложат номерата на крадена кола и ще отидат да крадът нещо друго.Ама това е БГ за съжаление. Колкото до потърпевшия смяна на номера и талон около 70-75лв +разправий

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, за 2 седмици 2-ма познати изгоряха. На единия му взеха номера във Варна, а на другия в Шумен. Веднага пусни жалба,че ти е откраднат номера, защото да не стане фал(да откраднат нещо с кола на която е поставен твоя номер и после теб ще те обвинят). Позле отиваш в КАТ и си правиш нова регистрация(табели + талон). Глоба няма. П.П. Случките са пресни от преди 10-15дни.

Редактирано от Ростислав

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги благодаря много за коментарите. Веднага се обадихме в кат, но разправията си остава.Знаете ли дали може да се вземат транзитни номера да се прибере до Пловдив? Понеже платформата е голяма секира.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като е регистрирана веднъж в БГ не можеш да вземеш транзитни номера, но все пак провери в КАТ, защото случаят е по-специален - може и да ти дадат. Доколкото знам няма нужда да се ходи с колата за транзитни номера.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...