Shadow^Dancer 18 #1 Публикувано 2 Октомври, 2011 Да добавим няколко магарета на д15-ката Някой знае ли сервиз където това може да се случи. Имам частите, трябва ми майстор който да знае какво прави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #2 Отговорено 2 Октомври, 2011 С какво разполагаш,колега?глава ще слагаш ли или само пълна инжекция?гарнитури подготвил ли си?ремъка е друг вече.ролка имаш ли?има лека разработка след cuапа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #3 Отговорено 2 Октомври, 2011 (Редактирано) Моето мини-ми ми го правиха в Габрово,всичко стана от първия път и колата си работи и върви чудесно за малко пари за труд. Редактирано 2 Октомври, 2011 от RadoslavKZ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #4 Отговорено 2 Октомври, 2011 (Редактирано) време е за VTEC имам: Глава от d16z6 с нови водачи на клапаните, нови гумички, припаснати клапани и шлайфана. Делко от d16a6 почистени контакти, ревизирано за да пасне на главата трябва малко да се разстърже Смукател от d16a6 заедно с рейка и инжектори почистен, леко портнат до където може да се стигне без да се реже Раздвижена ролка ибейска, без шпонка за разпределителния вал комп pm6 с чип за d15ка от Емо 1net. Нямам: Шпонката за разпределителния вал. Като гледам размера е стандартен, само дето на вала има едно скосение в края на канала и се чудя дали да го разстържа или да направя скосена шпонка. Никакви букси и кабели нямам освен тези които излизат от делкото. Гарнитурата за блока, смукателя, изпускателя, ремъка, кабелите за свещите, както и самите свещи също ги нямам, но те са на една ръка разстояние. Ще сменя и сегментите така и така ще се отваря. За биелни и основни лагери ще се реши като се види какво е положението. Обмисля се и дино, ама това ще видим какво ще каже финансовия министър Редактирано 2 Октомври, 2011 от Shadow^Dancer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #5 Отговорено 2 Октомври, 2011 Аз лично не знам някой да е правил swap мини-ме в Пловдив. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miroslav_stoev 1 #6 Отговорено 3 Октомври, 2011 Аз знам в Асеновград Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #7 Отговорено 3 Октомври, 2011 Чуй този фен - Жоро: 0884430084. Моето mini-me е правено от него! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове