Jump to content
Miss_Vip

1.4 или 1.6

Recommended Posts

Здравейте колеги! Не съм компетентна в сферата на автомобилите и затова се обръщам към вас. Карам Honda Civic 1.4i, 2000 год. която е с дискови спирачки, а ми казаха че на 1.4 няма дискови спирачки, имало само на модел 1.6. Дали това наистина е така?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колежке имаш впредвит задни дискови(то от пред е ясно че има)Значи и моята е 1.4 и е с дискови(предни,задни) само че е 97г. Та...... незнам кои ти е казал тая глупост!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти колежке ! Аз карам същата Хонда и естественно , че има дискови спирачки ,но на предните или още казано задвижващи колела , а отзад са барабанни :zen:

• Нагоре 2
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами зависи на каква случиш моята е 1.4i и отзад е с дискови спирачки ама климатик и ел пакет няма Англичанка говоря99г.Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има различни модели на Сивик. Ако изглежда така, има.

Публикувано изображение

Ама какво те бърка теб има ли, няма ли дискове.

Карай си и тва е, ако са за смяна караш на сервиз и хората там си гледат какво е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,аз карам Англичанка 1.4 като снимката по-горе,и със сигурност имам дискове само отпред,отзад съм с барабани ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, има различни нива на оборудване.Аз лично и двете англичанки 1.4, които съм гледал докато търсех моята бяха с дискове отзад. Едната беше SR оборудване (отзад пише 1.4 iSR) - с частично кожен салон,тъмни апликации вместо махагонови (салон като VTI), оригинални лети джанти и т.н.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Просто виж какво ти пише на блока на двигателя, ако пише D14** си с 1.4, ако пише D16** си с 1.6 ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има различни модели на Сивик. Ако изглежда така, има.

Публикувано изображение

Ама какво те бърка теб има ли, няма ли дискове.

Карай си и тва е, ако са за смяна караш на сервиз и хората там си гледат какво е.

Съвсем същата е мойта!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се притеснявай кара си спокойно и с много здраве сивичето! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, има различни нива на оборудване.Аз лично и двете англичанки 1.4, които съм гледал докато търсех моята бяха с дискове отзад. Едната беше SR оборудване (отзад пише 1.4 iSR) - с частично кожен салон,тъмни апликации вместо махагонови (салон като VTI), оригинални лети джанти и т.н.

Ми моята е само 1.4i,но няма голямо значение де :)Честито на колежката,страхотен избор,нека си я кара със здраве колата и да не се притеснява,спира си перфектно :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами зависи на каква случиш моята е 1.4i и отзад е с дискови спирачки ама климатик и ел пакет няма Англичанка говоря

99г.

Успех

е моята е от тези,които имат климатик ;) и всякакви други екстри!

Благодаря! много съм доволна от избора си за кола,за сега нямам оплаквания от моята Сиси Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...