dimo 2 #1 Публикувано 29 Септември, 2011 Искам да ви питам какво ви е мнението за тайванските брони? Някой занимавал ли се е с такова нещо? Пасват ли точно и въобще стават ли за нещо ? Одарих колата, бронята не става за нищо и съм пред дилема. Нова или да си търся 2ра ръка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #2 Отговорено 29 Септември, 2011 Aз си махнах тунинг бронята и след като не намерих оригинална на нормална цена си купих тайванска броня. Пасна си доста добре, а цената беше към 30лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #3 Отговорено 29 Септември, 2011 (Редактирано) Честно казано не пасват като хората, аз в момента съм с такава, защото когато си бях ударил колата бързах да я оправя, колкото се може по-бързо и се набутах като цяло ...Отговора на въпроса ти поне според мен е да не пробваш Редактирано 29 Септември, 2011 от v1k7or Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #4 Отговорено 29 Септември, 2011 По-добре вземи втора употреба, има достатъчно голям избор а и имаш прилични шансове да я намериш в същия цвят като колата ти и да спестиш едни 100 лв от боядисване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimo 2 #5 Отговорено 29 Септември, 2011 (Редактирано) Проблема е там, че явно са кът. Вече 3ти ден търся и то не само във Варна и няма никъде. Ще се поизчака още. Няма да се набутвам с нова явно. Мерси. Редактирано 29 Септември, 2011 от dimo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
naemnika 1 #6 Отговорено 29 Септември, 2011 колега пуснал сам тема за такав тип броня от толитунинг с напасването има проблем но ако им кажеш точно кои модел ште пасне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimo 2 #7 Отговорено 29 Септември, 2011 На мен ми трябва с оригиналния външен вид, не някаква тунингована. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
naemnika 1 #8 Отговорено 30 Септември, 2011 намери оргинална от някои от форума или морга тия за по 100 лева са пални ментета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #9 Отговорено 30 Септември, 2011 Много говорите, ама без да имате факти. Дори и да си намери оригинална броня в същия цвят - пак ще трябва да я пребоядисва, защото 100% ще дели от боята на колата, а за неверниците една стара снимка с менте броня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове