iceto 1 #1 Публикувано 29 Септември, 2011 Здравейте, карам ровър 600, идентичен с акорд двигател F20Z1 проблема е следния при подаване на контакт се чу щракване и изчезнаха всички токове, дори плафона угасна.След десетина мин. плафона свети, но като дам на контакт пак гасне.Направи подобен проблем преди няколко дни и смених акумулатора.Не знам откъде да започна търсенето, мерих около 14 в. на празен ход Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #2 Отговорено 29 Септември, 2011 Хлабава маса и/или плюс , лоша връзка на клемата на акумулатора с основният кабел за стартера или вход табло предпазители под капака . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iceto 1 #3 Отговорено 29 Септември, 2011 Хлабава маса и/или плюс , лоша връзка на клемата на акумулатора с основният кабел за стартера или вход табло предпазители под капака .няма ток преди да завъртя, като изстина се оправи - мисля си за реле Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #4 Отговорено 29 Септември, 2011 прегледаи си масите по колата за разхлабени, протрити или закъсани. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iceto 1 #5 Отговорено 30 Септември, 2011 на акорда къде му е главното реле, че май до него опират нешата - като загрее повече и почват проблемитена студено и като запали няма никакви проблеми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #6 Отговорено 30 Септември, 2011 Ето го,но проблема ти не е в релето. Колегите са написали, а може и клеморед да погледнеш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iceto 1 #7 Отговорено 30 Септември, 2011 Ето го,но проблема ти не е в релето. Колегите са написали, а може и клеморед да погледнеш! свалих релето и без него таблото светва, а при мен като се появи проблема всичко гасне /та за това си мисля, че не и клемореда/трябва да погледна в някоя схема, дали няма и някое друго управляващо реле, което да забива или пък нещо да укъсява, макар че трябваше да изпуши отнякъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #8 Отговорено 30 Септември, 2011 Светването на таблото не е критерий за нищо, щото причината може да е смешна / има писано /. Мисли си....!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
som 4 #9 Отговорено 2 Октомври, 2011 Колега проблема пред компа няма да го решиш. Отиди при елетротехник да ти измери силовите кабели. И да ти направи цялостна диагностика, да си спокоен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iceto 1 #10 Отговорено 3 Октомври, 2011 Презапоих релето, почистих и клемореда и за сега няма проблеми. Като остане време ще прегледам и силовите кабели.Кофти е да търсиш проблем, който за сега се оправя сам, когато се охлади колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове