dufosvti2 303 #1 Публикувано 28 Септември, 2011 Какво мислите за поредния бг филм колеги. като за начало ми се вижда добър.държи в напрежение. обаче тоя Милото,баси пича.все едно за тая роля е правен p.с.някой знае ли от къде да свала love.com Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 29 Септември, 2011 (Редактирано) " Действие" развиващо се в САЩ ,а пък манталитет и речник чалгаджийско български = манджа с грозде. Виж "Столичани в повече" е нещо,снощи се посмях. Редактирано 29 Септември, 2011 от kvd74 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #3 Отговорено 29 Септември, 2011 От един друг форум: "Откакто продадох телевизора живея по-щастливо.. сега разбирам и наркоманите" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TG fan 121 #4 Отговорено 29 Септември, 2011 Много слаб сериал, слаба актьорска игра, да не говорим за рендерирания Ню Йорк....толкова ли е трудно да се купят няколко готови кадъра, за да не стои евтино....абе боза , единственото хубаво нещо в този филм за мен е Милото.Наистина си влиза идеално в персонажа.Сори , просто БТВ сами си вдигнаха много летвата с Столичани в повече! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jonny 62 #5 Отговорено 29 Септември, 2011 Кефи ме, допринасят същата картинка от реалните ни политически среди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове