Jump to content
MadSun

Тунинг в Пловдив

Recommended Posts

Момчета я кажете имате ли представа къде продават спортни колектори за Хонда в Пловдив! Че ще ходя до там скоро и да използвам случая да напазарувам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз кола нямам колектори ще търся :D . Просто ми е много интересно, ако наистина има някъде в Пловдив такива неща. А за онлайн... от 50-60$ стават 120-150.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо не си поръчате онлайн?

Понеже колегата от но-лимит нещо е зает тия дни и не ми отговаря и така и така ще ходя до там, си помислих че може поне да видя спортен колектор някъде из Пловдив :rolleyes:. Пък ако си харесам може и да си взема. Аз иначе ще го изчакам колкото мога, ама бая ме е засърбяло. Тряа да се чеше тая краста. :ph34r:п.с. Голям град е, все трябва да продават някъде:honda: Редактирано от MadSun

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз в София не знам да има някъде по магазините, а за Пловдив...трудна работа. Знам, че е краста, но хората са казали - Трай бабо за хубост :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма в Пловдив място на което да продават подобни неща, не и налични. вижте Ачо (Но-Лимит) какво има налично ;) ако ли не все ще мога да помогна с поръчка от вън, но си иска чакане. не е като да го вземеш веднага от магазина :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами явно темата се изчерпа, благодаря за вниманието. Моля модераторите да я изтрият.СВЕТЛЬО ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз в София не знам да има някъде по магазините, а за Пловдив...трудна работа. Знам, че е краста, но хората са казали - Трай бабо за хубост :)

От такова чакане половината проекти са на тоя хал :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Пловдив има няколко магазини за тунинг, но нз дали ще продават точно това, което търсиш. Единият е до бензиностанция Шел или по точно преди Лук ойл на бул. Цариградско шосе (посока Бургас). Другият е зад хотел Марица (м/у хотела и реката ако не си от Плд се влиза само от страната на хотел посока панаира-център. Ако идваш от центъра-панаира тр да направиш обратен завой на колелото.) Има и един, който продава гърнета на Карловско шосе. Като пуснеш надлеза на завод Ален Мак се намира от др страна да булеварда (ул. Васил Левски). Другаде не знам. Ако тия могат да ти помогнат

Редактирано от Вен_РВ1456ВС

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...