bgmiro83 1 #1 Публикувано 18 Септември, 2011 Как да изчистя петна по боята,пред нас седи под едно дърво с тия като въртолетчета,и капят малки точици,до сега са се измивали,но скоро не я бях мил близо 1 месец и сега като я измих,на светлина под ъгъл си кичат петънца се едно е градушкова и много ме дразни,тарках ги с Меглио и отцет но не излизат,един приател вика да ходя на безконтактно там с левчетата било му излезло на не ми се вярва,а дали с пастиране на колата ще излезне? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tisho92 7 #2 Отговорено 18 Септември, 2011 Не ходи на безконтактно, аз ходих вече и нищо не стана. И аз мисля да пробвам с пастиране, може и да стане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bgmiro83 1 #3 Отговорено 18 Септември, 2011 ще полудея 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_tech 161 #4 Отговорено 18 Септември, 2011 (Редактирано) Безконтактното миене е много вредно за боята! Не е хубаво да си миете колите на него.На бащата на колата падаха такива капчици защото я спираше под една череша.Ако не ги почистиш на време се сбръчкват и отдолу боята става на нищо .Още се забелязва къде са били.Ако са надигнали боята или са влезли под лака няма изчистване!.Само пребоядисване може да оправи нещата. Редактирано 18 Септември, 2011 от honda_tech Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #5 Отговорено 19 Септември, 2011 Мойта преди 2-3 месеца като асвалтирвали пред блока и след няколко дена забелязах че е цялата на едни точици асвалт който не се махат ,измих я цялата с бензин и парцал и всякакви налепи по боята се махнаха-пробвай и ти . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #6 Отговорено 19 Септември, 2011 Това с бензина действа, но аз преди време като изтривах лепило от лепенка с бензин, след това лакът около мястото беше матирал! Имай го предвид, за да не останеш очарован от матиране на цялата кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bgmiro83 1 #7 Отговорено 19 Септември, 2011 Днеска я мих на безконтактно,даже няколко петненца по тавана ги полирахме с машина и паста и няма никакъв ефект,май са увредили лака и направо съм полудел егати дървото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #8 Отговорено 19 Септември, 2011 пробвай с бензин поне на едно място !Мойта никъде не се матира-бенза е ромпетролски!Чувал съм че се матира от кореселин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
balinkata 76 #9 Отговорено 19 Септември, 2011 (Редактирано) 1.Забрави за безконтактно,меглио,бензин,корселин и т.н професионален съвет.2.Каква машниа и полираща паста си използвал?3.Ако намериш човек да ти пастира колата професионално трябва да си решиш проблема.П.П Ако искаш ми пусни снимки на tbalinov@mail.bg, да и хвърля едно око.Поздрави! Редактирано 19 Септември, 2011 от Balinkata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tisho92 7 #10 Отговорено 19 Септември, 2011 Ако я матира, няма ли да се оправи блясъка, с една полир паста? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
balinkata 76 #11 Отговорено 19 Септември, 2011 (Редактирано) Въпроса е дали ще остане материал че пастата да може да работи, също така каква ще бъде тя, много хора в опит да спестят някой лев(разбирам ги НО....) се хващат да пастират сами с какви ли не машини и полиращи пасти или прибягват до други средства и стават едни хубави бели тогава идват и искат да направиш чудеса 15-20год. кола да стане 2011г. Редактирано 19 Септември, 2011 от Balinkata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matik 31 #12 Отговорено 21 Септември, 2011 И моята я оставих 2-3 седмици под една липа и сега си е... И я мих и я търках няма събаряне. А в Стара Загора как да не паркираш под липа ми кажи Къде да ходя какво да правя? Мина ми идеята за бензина ама... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #13 Отговорено 21 Септември, 2011 Повтарям че измих обилно с бензин цялата кола ,включително фарове стъкла и т.н.Асвалта се махна ,а на боята и на всичко друго нищо им няма!Я се замислете колко пъти са ви оливали боята под дупката за резервоара при зареждане и нищо и няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #14 Отговорено 21 Септември, 2011 Едно истинско пастиране оправя нещата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
balinkata 76 #15 Отговорено 21 Септември, 2011 Понеже се занимавам с въпросната дейност се опитах да кажа точно същото, ама ти направо си го подчерта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bgmiro83 1 #16 Отговорено 23 Септември, 2011 каде да го направя това истинско пастиране ж София,едно момче ми мина с паста и машина няколко петна,но ефект нямаше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове