boqn_f1 14 #1 Публикувано 17 Септември, 2011 bosh servis-никога повече даси оставиш колата датия прават и дати свалят катализатора!!!и дори познати работят там,незнам може и такава да е политиката на сервиза НЯМАМ ДУМИ !!!! 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #2 Отговорено 17 Септември, 2011 от къде си,кой бош.как така познати.разясни малко.скоро даваха по новините точно за този вид кражби.така ли ще оставиш нещата.намери собственик,управител.оплачи се.белким изгонят крадеца.не оставяй така нещата.направо ме полазиха нерви като го прочетох.не остявяй така нещата.българина е като оvца.не го доказвай 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boqn_f1 14 #3 Отговорено 17 Септември, 2011 от къде си,кой бош.как така познати.разясни малко.скоро даваха по новините точно за този вид кражби.така ли ще оставиш нещата.намери собственик,управител.оплачи се.белким изгонят крадеца.не оставяй така нещата.направо ме полазиха нерви като го прочетох.не остявяй така нещата.българина е като оvца.не го доказвай управителя на сервиза е приятел с баща ми!! след няколко дни ще кажа кой е сервиза.и няма да остана така нещата ще стигне до бой.казаха че ще прегледат записите от камерите затова ще изчакам да видя какво ще стане 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boqn_f1 14 #4 Отговорено 19 Септември, 2011 развитие на нещата.бош сервиз са подали оплакване в полицията че съм ги бил Набеждавал без да са виновни. ТОВА САМО В БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА СТАНЕ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #5 Отговорено 19 Септември, 2011 Почерпи ги по едно коктейлче 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #6 Отговорено 19 Септември, 2011 Колега, бъди така добър, да внесеш малко яснота по скучая, кой сервиз, къде се намира, какво е станало иначе тая тема ще отиде на едно друго място. Колкото и да си афектиран мисля че в срок до 24:00ч. на 19.09.2011 е хубаво да се изясни.Поздрави. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boqn_f1 14 #7 Отговорено 19 Септември, 2011 Колата е Митсубиши галант 2000 година 2.0 16v. Сервиза е в град Пещера. Закарах колата ЗАщото И светеше лампата на маслото оказа се, че е маслена помпа, и си купих маслена помпа, казаха че не работи, след това купих още една и за нея казаха че не работи, и след това им казаx ДА търсяТ другаде проблема, и след като колата седя два месеца в сервиза най-накрая откриха проблема, че картера бил малко смачкан и цедката на маслената помпа oпирала и не можела да смуче масло, и след два месеца нерви отивам да си взема колата, и ми cЕ стори че нещо дрънка като работи, дрънка като работи но си викам aй сигурно не cа затегнали ауспуха аз ще го направя да не чакам. Отивам си и след 2 дни гледам на мястото на катализатора тръба и от там нататъка разправии. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #8 Отговорено 20 Септември, 2011 и след като колата седя два месеца в сервиза най-накрая откриха проблемаДа ги еба у сервиза....без извинение 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
abo 1 #9 Отговорено 20 Септември, 2011 Верно ли бе...кофти 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
2pac 5 #10 Отговорено 22 Септември, 2011 Ама направо ще им драсна жалкото подобие на сервиз...не оставяй нещата така...ако се налага...бой! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stranger in moscow 30 #11 Отговорено 29 Септември, 2011 за тва винаги всички ремонти пред тебе лично пред тебе и стои там щото не разчитай на камери и други всеки сервиз правят такива шмекерии или подобни каквото могат задигат. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boqn_f1 14 #12 Отговорено 13 Октомври, 2011 по принцип аз си правя колата,но галанта го подарих на баща ми и той реши да закара на сервиз че управителя му бил приятел oказва се че в днешно време на никой не може да имаш вяра. бош сервиз никога повече 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове