tisho92 7 #1 Публикувано 16 Септември, 2011 Къде в Стара Загора, има майстори,които опушват или затъмняват. Искам да си "опуша" мигачите, по-нататък може и фаровете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #2 Отговорено 17 Септември, 2011 Аз не съм много наясно и не искам да те обърквам, но да напиша какво съм чел. Не е добра идея да се опушват или пръскат със спрей/боя стопове и фарове, защото едно, че не може да се получи абсолютно равномерно, и второ така фаровете/мигачите пропускат много по-малко светлина, съответно КАТ може да те спре и да ти прави проблем. Пробвай затъмняване с фолио. Има модели които затъмняват, но пропускат голяма част от светлинния поток (над 90%) и не би следвало да имаш проблеми. Ето едни, които открих с Google, колегите от Стара Загора може да знаят и други. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #3 Отговорено 20 Септември, 2011 Трябва да имам някъде в гаража в СЗ един спрей, който бях взел за мигачите на стария акорд, но се отказах. Ако те интересува драсни едно ЛС, цената ще е символична. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове