NOS 16 #1 Публикувано 16 Септември, 2011 Отворих вратата и ласната опря в предния калник след което се измъкна до половината и аз я хванах и измъкнах нацяло.Явно се е разлепила в предната част от към предния калник, но не съм я видял.Хваната е с много смешни и паянтови бели скоби.Ако някой от вас е имал подобен проблем го моля да сподели с какво лепило я е залепил.Искам да стане здраво и трaйно но нямам идея какво лепило да използвам. НАй добрия вариянт е да китосам и боядиша вратите и да ги махна тия непотребни и грозни лайсни, но ще ми дойде доста скъпичко.Затова за сега се спирам на вариaнта с лепило и евентуално нови скоби ако намеря.Колата е : сивик,хеч,5 ген,1995 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ростислав 86 #2 Отговорено 16 Септември, 2011 Нанасяш върху лайсната силикон или ПУ, поставяш я и я залепяш здраво за ламарината на вратата с хартиено тиксо докато дръпне силикона......но най-добре си е да си купиш щипки и да си я захванеш пак с тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NOS 16 #3 Отговорено 16 Септември, 2011 Ще сложа и лепило и щипките,какъв по точно силикон да използвам ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 16 Септември, 2011 ..,какъв по точно силикон да използвам ?Черен примерно за стъкло .Досега само с него работя и нямам ядове . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове