rEsPeCtiVe 148 #1 Публикувано 15 Септември, 2011 (Редактирано) Наложи ми се да сменя вътрешен накрайник преди около месец,всичко мина окей...но днес се рових по гаража и случайно попаднах на кутията на накрайника,погледнах вътре и кво да видя оставил съм нещо като шаиба с две стърчащи крачета След това видях стария и на него седеше въпросната шаиба... та за контра ли служи или за нещо друго! Минал съм около 2000 км от смяната...притеснявам се да не се развие някъде,очаквам съветите ви На снимката оградена с червено е шаибата която седи отзад на накраиника...http://i51.tinypic.com/qzkosw.jpg Редактирано 15 Септември, 2011 от rEsPeCtiVe Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #2 Отговорено 15 Септември, 2011 Сваляй и монтирай законтращата шайба !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #3 Отговорено 15 Септември, 2011 Утре това ще ми е първата работа,а последствия върху рейката възможно ли е да има след толкова изминати километри без въпросната шаиба? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #4 Отговорено 15 Септември, 2011 Не Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #5 Отговорено 15 Септември, 2011 Благодаря за отговорите! Имам още едно въпросче свързано с накрайника. Каква е греста която се слага вътре,графитна или обикновенна? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #6 Отговорено 16 Септември, 2011 Благодаря за отговорите! Имам още едно въпросче свързано с накрайника. Каква е греста която се слага вътре,графитна или обикновенна?Хайде някои да сподели че искам да му сложа днес гресчица,но незнам каква... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hienata 2 #7 Отговорено 16 Септември, 2011 обикновена е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
дани 0 #8 Отговорено 16 Септември, 2011 сваляй задължително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #9 Отговорено 16 Септември, 2011 Всичко си е на мястото Накрайника си беше затегнат,явно здраво съм напъвал.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове