F18 Hornet 3 #1 Публикувано 9 Септември, 2011 Не поръчвайте от Балкан Партс по пощи и куриери - уверяват, че частите са японски, но пращат ментета.Аз се опарих. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #2 Отговорено 9 Септември, 2011 Мерси колега че сподели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #3 Отговорено 9 Септември, 2011 То всичко менте вече напраоо ужас единствено тук от поръчките в Америка може да вземеш нещо наистина истинско и оригинално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
okokorekokes 27 #4 Отговорено 9 Септември, 2011 колега какво си поръча от там ако не е таина ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
F18 Hornet 3 #5 Отговорено 10 Септември, 2011 колега какво си поръча от там ако не е таина ?По окачването - шарнир, накрайници, тампони"всичко е японско", "проблеми с качестото няма да имате"понеже съм купувал "Yec" от тях и сметнах,че и по куриер няма да има грижи - но НЕ -нямаше нито една качествена част за цвят - само тайвански труднооткриваеми по нета. Даже кутийката на шарнира е едно към едно с "555", но е KRC нещо.Дори накрайниците не са от един производител.Убеден съм ,че не струват повече от 12 лева бройката,а искат двойно и нагоре.Замислям се да вземам от K&J само "555". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #6 Отговорено 10 Септември, 2011 Не се хвърляй на 555 от България колега. Колега си беше поръчал 555 от ибей и когато пристигнаха сподели, че нямат нищо общо с 555 купувано тук в Бг. Поръчаните от щатите били по масивни и с малко по различна конструкция, но определено нямали нищо общо.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #7 Отговорено 2 Октомври, 2011 Балкан Партс и на мен ми изпратиха ментаци. Даже два от тампоните които трябваше да са еднакви са различни. Те хората са си казали - Балкан Партс, балканска работа - тъмна и мътна Не е като да беше ИзгряващоСлънце Партс или нещо такова не че и това е гаранция, защото Japanparts-bg също не трябва да се подценяват, и те са доста "балкан" тях -bg ги издава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ritmoblus 1 #8 Отговорено 3 Октомври, 2011 Благодаря колега, за информацията.Щях да си поръчвам лагер от тях по нета, казаха ми че е KOYO, но явно че ще е някое турско коуо и ще пропусна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ritmoblus 1 #9 Отговорено 4 Октомври, 2011 (Редактирано) Благодаря колега, за информацията.Щях да си поръчвам лагер от тях по нета, казаха ми че е KOYO, но явно че ще е някое турско коуо и ще пропусна.И колега F18 Hornet, а те от тая фирма каква марка\и ти казаха че са частите и какви ти пратиха(казаха ти едно а ти пратиха др ли, като марка питам?)?Питам те защото ми пишат, че ми предлагат KOYO. Редактирано 4 Октомври, 2011 от ritmoblus 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
F18 Hornet 3 #10 Отговорено 7 Ноември, 2011 Длъжен съм да допълня, че KJ-auto са същите мошеници. Препоръката ми е: Само от щатите! Не им пълнете гушите на тия тука. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #11 Отговорено 7 Ноември, 2011 Би ли ни обяснил какво точно е МЕНТЕ,и защо са мошеннцити и от КЖ-ауто ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове