Gatsu 22 #1 Публикувано 8 Септември, 2011 (Редактирано) Здравейте, Тъй като не намерих такава тема в полезните и из форума, реших да създам такава. Та идеята ми е има ли въобще такава услуга на пазара, за всички аларми ли се практикува и най-вече, къде може човек да се ползва надеждно от нея? Мерси Редактирано 8 Септември, 2011 от Gatsu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Вен_РВ1456ВС 157 #2 Отговорено 8 Септември, 2011 Чувал съм че в София обучавали някъде до била на Сливница и Опълченска, но не мога да ти кажа точно къде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokomba 0 #3 Отговорено 27 Ноември, 2015 Здравейте, Тъй като не намерих такава тема в полезните и из форума, реших да създам такава. Та идеята ми е има ли въобще такава услуга на пазара, за всички аларми ли се практикува и най-вече, къде може човек да се ползва надеждно от нея? Мерси Колега, знам, че темата е от преди години, но все пак да питам: Намери ли и ако да, къде, прекодиране на дистанционно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #4 Отговорено 1 Декември, 2015 Здравейте, Тъй като не намерих такава тема в полезните и из форума, реших да създам такава. Та идеята ми е има ли въобще такава услуга на пазара, за всички аларми ли се практикува и най-вече, къде може човек да се ползва надеждно от нея? Мерси Колега, знам, че темата е от преди години, но все пак да питам: Намери ли и ако да, къде, прекодиране на дистанционно? Колега кажи си конкретно въпросът който те интересува. Какво имаш предвид под "Прекодиране" ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
steffff 10 #5 Отговорено 10 Май, 2017 Да не отварям нова тема. Може ли да се сменят с нови дистанционните на алармата, че на едното ми се счупи ухото за захващане към ключа. А като форма и бутони едва ли ще намеря такова за да прехвърля само платката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Inkar 0 #6 Отговорено 2 Юни, 2017 И на мен ми се е случвало, но намерих някакъв "универсален кейс" и само прехвърлих платката. Стига бутоните да съвпадат, вършат работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове