Miracle-Honda 2 #1 Публикувано 8 Септември, 2011 Здравейте колеги. Имам нужда от малко помощ от вас и се надявам да ми поногнете. Става въпрос за реглажа на клапаните на двигатела "D14A4" Доколкото разбрах от форума всмукателни 0,18-0,22 изпускателни 0,23-0,27 ,но не съм сигурен дали е така. Благодаря Ви предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6ko 331 #2 Отговорено 8 Септември, 2011 (Редактирано) колега аз съм със същото ДВГ и си ги направихсмукателни 0,20изпускателни 0,25това са средните положения на дадените стойности Редактирано 8 Септември, 2011 от ti6ko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Miracle-Honda 2 #3 Отговорено 3 Октомври, 2011 Благодаря колега. Ако имаш някакви питания заповядай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Miracle-Honda 2 #4 Отговорено 6 Април, 2014 Също така, проблем ли е голям да се регулират в ГМТ или е задължително да си следя реда на запалване. Прочетох темата на колега от форума, обаче там става въпрос за Акорд, реглажа може ли да се направи по същия начин както е описал колегата ?Ето и линка: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=50912 Благодаря ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове