Слави CR-V 488 #41 Отговорено 12 Ноември, 2011 Пу , не ставам за врачка, бре е тука в пловдивско гледам един сребрист на една поляна сниман види ми се много читав, ама маи и цената му е над 10 хилки, а оня ден се появи един оранжев също пловдиски дет уж го продава спешно за около 8, верно е че трудно се намира читава кола особено ако си като мен аз за тва моята още като я видях и си плюх на петите до банката а уж на маитап отидох да я видя И до ден днешен не съжалявам за ни един лев даден за нея при покупката, да чукна на дърво такава кола безпроблемна никога не съм имал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
accepto 1 #42 Отговорено 14 Ноември, 2011 Да в Марково. Джипа е много добър и на мен ми хареса. Малко ми е над бюджета, но мисля да поговоря с човека. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #43 Отговорено 15 Ноември, 2011 Тои тоя знаиш ли от кога го продава, сигурно има 5 месеца поне, така че би требало ако е разумен продавач щом има клиент за колата му да си поопраи цената, няма вече кои да дава топлкова кинти при положение че масово са по 7-8. Ти виждал ли си я на живо ? шото на снимки хубава ама на живооо... не един път съм го ял тоя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
accepto 1 #44 Отговорено 15 Ноември, 2011 Не не съм я виждал до сега. Ще се пробвам тия дни да видя това зверче дали е читаво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
accepto 1 #45 Отговорено 15 Ноември, 2011 Какво ви е мнението за Субару Форестер или Легаси? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #46 Отговорено 15 Ноември, 2011 МИ хубуу ама не са ли с боксер мотори? малко екзотика ми се струва , кои ша я праи и де ша и търсиш чаркове и на кви цени, търси си масова кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове