Jump to content
accepto

Покупка на CR-V

Recommended Posts

Пу , не ставам за врачка, бре е тука в пловдивско гледам един сребрист на една поляна сниман види ми се много читав, ама маи и цената му е над 10 хилки, а оня ден се появи един оранжев също пловдиски дет уж го продава спешно за около 8, верно е че трудно се намира читава кола особено ако си като мен :) аз за тва моята още като я видях и си плюх на петите до банката а уж на маитап отидох да я видя :) И до ден днешен не съжалявам за ни един лев даден за нея при покупката, да чукна на дърво такава кола безпроблемна никога не съм имал :wub:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да в Марково. Джипа е много добър и на мен ми хареса. Малко ми е над бюджета, но мисля да поговоря с човека.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тои тоя знаиш ли от кога го продава, сигурно има 5 месеца поне, така че би требало ако е разумен продавач щом има клиент за колата му да си поопраи цената, няма вече кои да дава топлкова кинти при положение че масово са по 7-8. Ти виждал ли си я на живо ? шото на снимки хубава ама на живооо... не един път съм го ял тоя :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не не съм я виждал до сега. Ще се пробвам тия дни :) да видя това зверче дали е читаво.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво ви е мнението за Субару Форестер или Легаси?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

МИ хубуу ама не са ли с боксер мотори? малко екзотика ми се струва , кои ша я праи и де ша и търсиш чаркове и на кви цени, търси си масова кола.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...