Jump to content

Recommended Posts

Здравей, колега,може да е моя грешка, че не съм те уведомил че липсват 2 тръби4ки и датчика, но все пак цената е доста по-ниска от обичайната за този комплект, което основателно води до идеята, че климатика не е перфектен. Относно забележката за компресора- аз съм нямал проблеми с него, плюс това ти ми каза за проблема един месец след като ти изпратих климатика. Не искам да прехвърлям топката, но аз как мога да знам ти какво си правил един месец с този климатик? Щом имаше проблем защо не ми звънна веднага..и да не е вярно, че си звънял и никои не ти е вдигнал..но както и да е.Не съм на принципа вземай парите и бягай, но в този случай не смятам, че съм длъжен да ти връщам пари или да ти давам каквито и да са обяснение след като ме уведомяваш за проблема месец по-късно. Щом не ти се хареса комплекта защо го взема изобщо? Не искам да ставаме обект на панаирджийски коментари от други колеги, които нямат касателство с проблема.Всичко хубаво.

  • Нагоре 2
  • Надолу 33

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега Daka,Не че нещо, Обаче с nonamed съм имал контакти и е точен пич. Не може да казваш, че климата е пълен комплект, като му липсват чаркаля, а другите са в окаяно състояние :angry: Че е на 15 год и не може да е като от завода/не че и това не е трудно/, но да му продадеш кокошка на цената на кон, която е в състояние на умряла котка си е направо престъпление. Обадил ти се е месец по-късно, защото надали знае какво точно трябва да съдържа комплекта и 100% не го е чакал като дете по коледа и да не спи 3 дни да го сложи... Ти му продаваш нещо на "оферта", което не става за нищо. От такива като тебе и аз съм ял дървото и пазарувам вече само от познати. :angry: Най-добре ако не му върнеш парите се корогирай и дано тия 250 лв са ти последните щастливо похарчени :angry: :angry: :angry: :angry:

  • Нагоре 4
  • Надолу 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да му продадеш кокошка на цената на кон, която е в състояние на умряла котка си е направо престъпление. Обадил ти се е месец по-късно, защото надали знае какво точно трябва да съдържа комплекта и 100% не го е чакал като дете по коледа и да не спи 3 дни да го сложи... Ти му продаваш нещо на "оферта", което не става за нищо

Много хубаво казано, споделям същото мнение. Просто "дака" си намира оправдание, което не важи в случая.
  • Нагоре 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не мога да разбера защо в разговора се включват хора, които по никакъв начин нямат касателство с конкретният казус и защо отрицателните оценки се дават от хора, с които или съм нямал никакъв контакт или изобщо не са пазарили нищо от мен или по-точно продават същите части и просто искат да насочат хората към тях. Както и да е. Бизнесът на българина е всеизвестен с неговата некоректност, но не всички хора на този свят са коне с капаци. Цената на един комплект климатик е средно около 400 лв - сверка цените по моргите и по никакъв начин няма гаранция, че този климатик работи. В комплекта е липсвало един датчик, чиято цена е 50 лв и две тръби, които са на обща стойност може би 20 лв..а относно компресора- колегата казва, че не работи..странно..наистина много странно..При едни работи, а при други не-все повече се изумявам от хорските чудесии.

Можете да попитате много други хора,които са пазарили от мен части дали са имали какъвто и да е проблем с тях..

Не смятам да обяснявам за точност и коректност на когото и да е било..

Ще помоля да не ми се отправят някакви безпочвени обвинения и заучени фрази.

"Най-добре ако не му върнеш парите се корогирай и дано тия 250 лв са ти последните щастливо похарчени"- това някакъв вид кълнене ли е?

По живо, по здраво на всички хорица и дано колите ви вървят повече и по-бързо от приказките ви.

  • Нагоре 2
  • Надолу 3

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само за протокола, това:

В комплекта е липсвало един датчик, чиято цена е 50 лв и две тръби, които са на обща стойност може би 20 лв.

бил ли си го описал в обявата или да си го обяснил на човека преди да е купил климатика от теб ? Т.е. сега за пръв път ли го споменаваш или от преди се е знаело от купувача за тази "незначителна липса" ? Само на това отговори, моля те :rolleyes: Редактирано от Mahadeva

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хахаха много мутри се навъртат из този форум.Пазарувал съм части от колегата daka и останах много доволен.Трябваше ми копче за усилване на парното,предложи ми въпросното копче за символична сума,и ми подари цялата конзола за парното към нея,и всичко това на цена 5 лева.Което ме кара силно да се съмнявам колегата да е такъв измамник и мошеник какъвто го изкарвате.

Редактирано от MonzA
  • Нагоре 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...