AMD 347 #1 Публикувано 6 Септември, 2011 Понеже съединителят взе да предава фронта,ме интересува какви марки ,модели съединители ще препоръчате за Б16А2 ? Заводските не са опция на моя тип на каране Всякакви впечатления от марки и видове е добре дошла,също така и горе долу ориентировъчни цени.Единствените "спортни" с които съм се сблъсквал са XTD Stage 3 и F1 Stage 3,като от първият не останах очарован. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #2 Отговорено 6 Септември, 2011 Екседи комплект стандартен, закупен от Мони на цена от 430лв (но това е за Б18, за Б16 мисля е по-евтин). Отделя рязко и държи добре (както всяко екседи). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #3 Отговорено 6 Септември, 2011 ОПределено екседи нормален няма да ти свърши работа. ! (аз понеже смених 3 нормални не само екседи ).НИВО 1 екседи може. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Doomwisher 164 #4 Отговорено 6 Септември, 2011 На Spec са много добри, но са малко скъпички! Иначе ще останеш очарован! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #5 Отговорено 6 Септември, 2011 Clutchcityonline.com 2 пъти съм вземал от тях.Екседито stg 1 и Spec stg3.За зора който са видяли са перфе.Цените не ги помня,шипинга им беше 100$ до Бг. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #6 Отговорено 6 Септември, 2011 ОПределено екседи нормален няма да ти свърши работа. ! (аз понеже смених 3 нормални не само екседи ).НИВО 1 екседи може. не съм съгласен .. вече 3 години със със нормално exedy и го мачкам от първия ден - не е приплъзнало освен веднъж, когато в логва до джама, джипа пред мен мина на бавна и започна да ми се влачи и се наложи да карам на полусъединител ... ама то който и съединител да одавиш ще започне да пързаля ... иначе нито стартове нито състезания са го стреснали ... ако става дума за атмосферка с леки модификации ще му е супер ...Редакция: тия за Б-серия може да са по-смотани от тия за Д ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #7 Отговорено 6 Септември, 2011 (Редактирано) Благодаря за мненията.Както написах нормален не ми върши работа,при продължително натоварване почва да изтърва,което не ми харесва Някакви наблюдения над Competition съединителите http://www.competitionclutch.com/ Редактирано 6 Септември, 2011 от AMD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #8 Отговорено 6 Септември, 2011 Само да спомена на екседи(нормалния) в момента които сложиш сликове и примерно ги завъртиш да ги загрееш 1-2 пътиНа 1-2 старта омеква пробвано с Р888). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARADOX_sf 126 #9 Отговорено 6 Септември, 2011 Мисля да продам един клътч мастерс стаге не знам си колко, но е най-якия кевларен със алуминиевия маховик. Общо взето става за улицата и е мнго запазен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове