ToffiFee 0 #1 Публикувано 6 Септември, 2011 Добър Ден на всички. Решил съм да пастирам малко кошницата да лъсне преди зимата, и се надявам да ме насочите къде да отида в Пловдив.За да не остана разочарован от тез малките квартални автомивки където работят разни 15-16 годишни пишлемета и да си оставят ръцете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
balinkata 76 #2 Отговорено 6 Септември, 2011 Здравей колега ако не ти е спешно до месец ще има car care център, кадето колегите с Хонди ще ползват отстъпка, ще се работи с внимание към автомобила,а целта ще е на доволния клиент .Поздрави! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ToffiFee 0 #3 Отговорено 6 Септември, 2011 Чудесно значи може да се изчака още малко . Я издай малко инфо къде ще се намира това комплексче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
balinkata 76 #4 Отговорено 6 Септември, 2011 Именно за това ми трябва още малко време търся подшодящо място с хубаво лице и лесна локация , но всичко с времето си хубавите неща стават бавно 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #5 Отговорено 6 Септември, 2011 Я кажете къде се намира? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivanestio 4 #6 Отговорено 6 Септември, 2011 В Пловдив са двама хората, които може да ти направят професионален детайлинг на автомобила, това са HEADY NUKER или BUHALA.Потърси ги с тези имена в Гугъл, като след тях напиши пастиране и ще ти излезат доста техни теми със снимки и контакти с тях и двамата работят много професионално и с мерак.Представляват себе си, а не някоя си автомивка, затова работят с голямо усърдие и с вискококачествени препарати, иначе за София аз мога да помогна, но ти питаш за Пловдив, е за там те са хората! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ToffiFee 0 #7 Отговорено 15 Октомври, 2011 Извинявам се така късното включване. Намерих го човека който пастира в уличката зад военна болница и съм доволен от работата му Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове