Jump to content
Felix

Парно на Англичанка

Recommended Posts

Предполагам че не съм първия и надали ще съм последния, който ще се оплаче от това, но парното на колата ми спря да бачка! Тя е Сивик 95г. , (англичанка) 1.5 . Когато си я взех преди 9 месеца всичко си беше наред, но преди месец реших да пусна парното, защото вечерта беше станало студено и просто вкарваше въздуха от отвън. Пробвах да пусна само да върти въздуха в колата, сменях на различни степени за сила на духането, температура, но проблема не се оправи! Някой може ли да даде идея, къде да гледам и какво да сменя.... ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой може ли да потърси подобна тема, преди да пише или МА? :rolleyes: КВи хора, кВи идеали?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вярно, имаше точно същата тема преди месец-два, даже си мислех, че някой е повдигнал старата. А пък има и още по-стари.Иначе и аз първия път като пуснах парното се зачудих тия англичани кво пак са омотали, та от единия край си топли а от другия духа студено, ама после разбрах, че с лостчето под централните духалки може да пускаш въздух директно от вън без да минава през парното (не че пак ми стана ясно какво приложение може да има тва).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е това.

Прочети първият пост - внимателно!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре,че има такива наблиудателни колеги като теб иначе форума щеше да е за общи приказки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой с подобен проблем и идея как да го поправя ? :blink::unsure:(само да кажа , че проблема не е в степените. Всичко си се върти нормално и си работи , с изключение на топлото. Просто духа нормален въздух от отвън...)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз имам проблем с парното но си мисля че е от термостата моя отваря на 72градуса карам сивик англичанка 1.4 97г ,някой да сподели дали е ниска температурата да тарся друг с по висока ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е от термостата, щото Сивика няма такъв и парното е 6-ица зимата.Ако върви топлото до радиатора на парното - там е проблема, т.е. в него.Тая тема е пълна скръб! ;)

Редактирано от Sebulba

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега това е най-голямата глупост която съм чувал ЧЕ НЯМА термостат ха-ха-ха-ха по добре недей да пишеш за неща който не разбираш карай си колата и си мисли че е без термостат ха-ха-ха та да си спокоен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моят Сивик, Цецо, моят.Мислех, че с останалите думи в изречението се разбира.... :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз чел чел недочел ама и аз да се изходя по темата.Наскоро си отварял жабката да сменям поленов филтър ( накопето) и какво да видя след него там кадето е врътката за топло студено ( направено е като вратичка) имаше толкова много боклук че не щеше да се отваря и си духаше само студено изчистих листата и съчките сложих филтъра ама се окоза че врътката някои преди мен я е понасилил и после докато я оправя.....:angry: ааа и мойта кошница е англичанкауспех

Редактирано от Кирето

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз чел чел недочел ама и аз да се изходя по темата.Наскоро си отварял жабката да сменям поленов филтър ( накопето) и какво да видя след него там кадето е врътката за топло студено ( направено е като вратичка) имаше толкова много боклук че не щеше да се отваря и си духаше само студено изчистих листата и съчките сложих филтъра ама се окоза че врътката някои преди мен я е понасилил и после докато я оправя.....:angry: ааа и мойта кошница е англичанкауспех

Мерси, колега. Ще пробвам по този начин ! Може там да е проблема....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега наистина може да е от лисчето за отваряне притока на топла вода.опитаи зад жабката или самото копче на командното табло

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега наистина може да е от лисчето за отваряне притока на топла вода.опитаи зад жабката или самото копче на командното табло

Извинявам се въпроса, който може би е малко глупав, но кое това копче за притока на вода.... ? И да не би да имаш впредвид ЛОСТЧЕТО за приток ? И също така как мога да го намеря, защото не си единствения който ми го казва....?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...