Jump to content
nvz

Топка за скорости, лип и гърне

Recommended Posts

Ето, че е време да се разделя с някой неща, които бяха сменени с нови.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Гърнето е марка ROCKET и на моята ВТИ-ка вадеше страхотен звук. Причината да се разделяме е, че ми се разцепи тръбата на извивката преди него наложи се да я сменя и напрво смених и гърнето :D . Реално по него няма абсолютно никакви забележки, аз съм изключително доволен от плътния звук на това гърне. Цената е 50 лева.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Преден лип за сивик 6-та генерация, преди феислифта, ако това има някакво значение. Купуван е от колегата IZANAGI, но никога не е слаган. Продавам го защото исках да го боядисам, но нещо не хваща боята, предполагам заради мателриала от който е изработен (полиетилен). Отново, без никакви забележки, няма дупки от видии или каквито и да било следи от употреба. Цена: 90 лева.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Топка за скоростен лост с кожата под нея, от англичанка ВТИ. Много удобна, но не ми харесва как стои в купето. Без забележки или следи от употреба, кожата не е протрита или скасана, както и самата топка. Цена: 30 лева.

Нещата са в София, но мога и да ги изпращам с Еконт.

Можете да се свържете с мен на лични или на телефон: 0889/019941 (Недко)

Пожелавам ви безавариини километри!!!

Редактирано от nvz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Относно продажбата на нещата - гърнето и липа си стоят, топката си замина!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гърнето и липа си стоят и се продават на все същите си цени.Също ще съм благодарен ако ми кажете точко каква основа да използвам за да си боядисам липа. За сега сам пробвал с пластофикс и не става...Поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...