Ombre 221 #1 Публикувано 2 Септември, 2011 (Редактирано) Колата е ударена от пред в ляво.Възглавници-гръмнали,магаре-криво,двигател-незасегнат(пали).Ударът е ниско и не е засегнат дори компресора на климатика.С ляв волан е и рейката е в пълна изправност.По ходовата част от ляво няма използваеми части.Парното също го няма(първо замина).Цвета е сребърен.Двигателя 1,4.Салона прекрасен.Всички стъкла са здрави. Редактирано 2 Септември, 2011 от Ombre Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #2 Отговорено 18 Септември, 2011 Някой ме пита с кое радио е......И с кое барче е......Ето и възглавниците в седалките......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #3 Отговорено 26 Септември, 2011 Скоростите отлетяха. Управляващия блок на рейката виси на капаро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #4 Отговорено 5 Октомври, 2011 Стоповете отлетяха,решетките на духалките на таблото също,заради "лъскавкото".Десния фар има нов собственик вече.Маншончето на скоростния лост замина.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #5 Отговорено 17 Октомври, 2011 Машинката на предна лява врата на стъклото отлетя,уплътнението също.За вратите ми се обадиха по телефона ,но нищо сериозно........ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #6 Отговорено 12 Ноември, 2011 По стечение на обстоятелствата ,вече има 2 фара с лупи !!! Задната врата "виси" на обаждане,Решетката също.Седалките с AirBag са в идеално състояние.Отговарям на колегите,които ме питаха за таблото: Бензинова е и не ства на Diesel,иначе си е глезотийка фейслифтовото :)SRS централата замина(препрограмирана) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #7 Отговорено 28 Февруари, 2012 Задната врата е продадена със стъклото.Дъното на багажника също замина.Преден шенкел+апарат(десен)...Продадени.На сергията са огледала с вградени мигачи.Задния мост "виси" на обаждане.Катализатора=проден.Горивна помпа-отлетя като спомен Април купето заминава на скрап.Обаждайте се даже и за дреболийки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове