nanizealot 39 #1 Публикувано 30 Август, 2011 Които се занимава да ми пише на лично иска да си чипна хондето може и предложения за добри маистори !!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nanizealot 39 #2 Отговорено 30 Август, 2011 мотора е Б16а2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #3 Отговорено 31 Август, 2011 Отивай в Шумен на диното при Иво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #4 Отговорено 31 Август, 2011 Писах му на младежа - да каже какво има правено това онова , първо ...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ArHoNoV 10 #5 Отговорено 7 Октомври, 2011 здр колеги да ви кажа аз говорих с иво и той ми каза че няма смисъл за чип без турбо и се отказах той макс да ти дигне към 5-6конч и ще се одрази малко савсем малко 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Doomwisher 164 #6 Отговорено 7 Октомври, 2011 Ако има модове в двигателя (валове, бутала, колектори, генерация и т.н.) също има голяма файда от добри настройки, за да се измъкне максимум-а от инвестицийте които си направил по-двигателя си! В такъв слуай вече говорим за около 20-25 коня разлика! Ако греша нека някой да ме поправи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #7 Отговорено 7 Октомври, 2011 6-8 коня на колелата в широк диапазон от обороти, не мисля че е зле 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Красимир Димитров 3 #8 Отговорено 7 Октомври, 2011 Колеги не е ли процетно овеличение на мощноста спрямо мотора примерно ако е 200коня стокова с чип 10% нагоре и става 220коня. Защото според мен на по-големия мотор ще си проличи повече от на малкия така мисля аз. Не само за чип а и за всичко останало като тунинг по мотора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ArHoNoV 10 #9 Отговорено 8 Октомври, 2011 Ако има модове в двигателя (валове, бутала, колектори, генерация и т.н.) също има голяма файда от добри настройки, за да се измъкне максимум-а от инвестицийте които си направил по-двигателя си! В такъв слуай вече говорим за около 20-25 коня разлика! Ако греша нека някой да ме поправи! адски съм съгласен с теб колега ! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Me Gusta 137 #10 Отговорено 8 Октомври, 2011 Ами не колега, няма точна форумла, за качване на коне и въртящ момент когато правиш "чип тунинг" всичко зависи от сетъпа, и от мапера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #11 Отговорено 8 Октомври, 2011 Реално едно мапване какво променя? Количество впръсквано гориво и момента, в който искрата се подава? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #12 Отговорено 10 Октомври, 2011 (Редактирано) здр колеги да ви кажа аз говорих с иво и той ми каза че няма смисъл за чип без турбо и се отказах той макс да ти дигне към 5-6конч и ще се одрази малко савсем малкоМладеж айде да не говориш от мое име ! Не съм сигурен кой си , но ако съм прави си с СТОКОВАТА з6-ца , който всячески търси начин за 100лв(произволно избрана цифра) колата му да прескача всички останали в града ? ? ? Та на това стоково з6 какво можеш да очакваш ? След като явно си поразмишлявал , пробва да напраиш турбо , и какво 2 дни и го махна(ако ми е правилна информацията) - защото колата ти пушела ...И да , никой не може да говори за процентно увеличаване на мощността , или пък 10 коня по цялата крива и т.н Всичко зависи от сетъпа и от човека който я сглабя тая кола ....П.С Ако ще и с всичките (валове т.н) дето изброихте да е , ПАК може да не искара нищо , ако частите не са подбрани правилно Редактирано 10 Октомври, 2011 от GeFi's Garage 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #13 Отговорено 10 Октомври, 2011 Иво я не се нерви за глупости. ПРи почти всички коли от ремапването има фаида. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AllexDJ 1 #14 Отговорено 12 Октомври, 2011 Момчета има и в Пловдив кой да напраи на човека колата! стига сте го пращали на другия краи на БГ!има двама човека които се занимават с компиутри на хонди в Пловдив ... пич звънни на пламен тои е нашия фаворит за региона!0888987571 Пламен тои е шампиона на Таим атака ! или се обади на алекс и тои се занимава с настройки... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nanizealot 39 #15 Отговорено 15 Октомври, 2011 Момчета има и в Пловдив кой да напраи на човека колата! стига сте го пращали на другия краи на БГ! има двама човека които се занимават с компиутри на хонди в Пловдив ... пич звънни на пламен тои е нашия фаворит за региона! 0888987571 Пламен тои е шампиона на Таим атака ! или се обади на алекс и тои се занимава с настройки... Готова е Пламен е чипна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
4ushi 54 #16 Отговорено 15 Октомври, 2011 Ще споделиш ли поне резултата от чипването ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове