velin93 0 #1 Публикувано 27 Август, 2011 (Редактирано) Въпросът ми е може ли на Хонда 1.4 - 75кс. d14a3 да се сложи климатик от същата такава...? Понеже имам оферта за климатик, а не ми е ясно дали е възможна присадката.. и дали е много сложен процеса,ако е възможно въобще, понеже съм от малък град и едва ли има кой знае какви специалисти в областта. Та дали може и обикновен механик да го постави? Ще съм благодарен на всеки изразил мнение :)p.s. Моята заводски няма климатик. Редактирано 27 Август, 2011 от velin93 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #2 Отговорено 27 Август, 2011 Може да се сложи, даже има и тема как става хватката. Елементарно е, споко. И сам ще се справиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #3 Отговорено 27 Август, 2011 Може!Има доста теми тук,потърси с търсачката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mussi 0 #4 Отговорено 28 Август, 2011 (Редактирано) Моят климатик,лично аз го монтирах нищо сложно,въпросът е да е комплект,да няма липси,защото тогава тръгваш по мъките,успех Редактирано 28 Август, 2011 от fenabg цитати Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HellBull 44 #5 Отговорено 7 Юни, 2012 Колеги здравейте.Карам и аз 6-та хеч Д14А3 без клима и смятам догодина да и слагам. Сега на мястото където е бутона за пускане на климатика има едно черно пластмасово капаче. Въпроса ми това капаче като се махне там има ли си бутон за пускане на климатика и под копчето надписа A/C ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #6 Отговорено 7 Юни, 2012 На това място се слага копчето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HellBull 44 #7 Отговорено 7 Юни, 2012 ок а надписа А/C има ли го под капачето? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #8 Отговорено 7 Юни, 2012 ами махни капачето и ще видиш има надпис да Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HellBull 44 #9 Отговорено 7 Юни, 2012 мерси колега, просто не знам дали като го махна после ще мога да го сложа, в смисъл да не е залепено, а климатик по принцип чак догодина ще слагам и да не стане така да го махна и 1 година да седи дупка там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #10 Отговорено 8 Юни, 2012 Това е само тапичка,която можеш да махнеш и пак да поставиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HellBull 44 #11 Отговорено 8 Юни, 2012 мерси колега, на обяд като се прибера ще я махна да видя какво има под нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове