Jump to content
inkobni

Спирачна система и възникващите проблеми Помощ

Recommended Posts

Искам да си направя дипломната работа и се интересувам от проблемите които може да се получат при чарковете на спирачната система.. като например знам че за дисковете могат да се напукат.. или накладките ако не са хубави, да се изтъркат.. Нищо друго незнам :D така че моля ви помогнете който за каквото знае не моля за всичко да ми описва 1 човек :) дайтет ми идеи.. ии също така 1 до 10 да се оценят 3 неща... 1 - Незначителен ... 10 Голям шанс1.Severity/ риск за живота от 1 до 102.Occurrence /Шанс да се случи от 1 до 103.Detection / Откриваемост( можем ли да го открием ) от 1 до 10дисковеБарабаниНакладкидебеломерспирачните челюстиспирачна течностглавния спирачен цилиндърСпирачен усилвателспирачен педалспирачни светлиниаварийни спирачкипропорции клапанАнти заключване системаABS светлинен индикаторСензоли на колелата...................АКо случайно съм пропуснал нещо моля напишете го .. Благодаря !

• Нагоре 1
  • Надолу 4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

накладките ако не са хубави, да се изтъркат

Ебаси, представяте ли си - хора като този пич, който е пред дипломна работа после стават някакви "специалисти". Работят в оторизирани сервизи, в пунктове за ГТП и измислят правилата на играта.Няма как да ти се помогне, пропуснал си някакви си там 4-5 години от образованието си. А само да те питам - автомобил виждал ли си на живо?
  • Нагоре 4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

накладките ако не са хубави, да се изтъркат

xaxa новият бисер :D успех с дипломната работа брато
  • Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич,недаи си боже да се дипломираш(все пак в тази държава всичко е възможно),се надявам никога да не работиш по специалността си.

• Нагоре 3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега се вкарах в ГОЛЕМИЯ филм - ако са хубави накладките, то значи, не се изтъркват, нали? :lol: :lol: :lol:

Редактирано от маймуната
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Американски форум : питаш нещо и ти отговарят.Руски форум : питаш нещо и теб те питат.Български форум : питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!П.П Оставям коментарите на по "Умните" ... аз ще си замълча ;)

• Нагоре 1
  • Надолу 3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега се вкарах в ГОЛЕМИЯ филм - ако са хубави накладките, то значи, не се изтъркват, нали? :lol: :lol: :lol:

точно обратното иначе се изтъркват дисковете или барабани най добре хвани някой монтьор да ти го обясни

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

брат ми, що не напишеш в гугъла квото ти трябва. научи го първо и го проумей кое какво е. после лесно ще го събереш в дипломна работа.има много да се пише и никой няма да драска 3-4 страници тука.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моите уважения, но все пак ти това си го "учил". Вземи си качи една снимка че такива като мен да знаят и да не си карат колите при такива като теб :P Докато има такива като теб, такива като мен ще задават въпроси по форумите, защото не съм го учил, не съм се занимавал и не разбирам кой знае колко, а ти БАШ МАЙСТОРА с диплома на стената ми оправяш едно и разваляш две неща.Толкова ли е трудно да намериш най-големите производители на спирачни системи и от там да търсиш тестове, резултати и да почетеш малко на английски...

• Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

......ей затова го обичам тоя форум....и не само

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пуснал си темата в 5 или 6 форума , и навсякъде отговорите както виждаш са еднакви. В БМВ- форума ти дадох линк , откъдето можеш поне да се запознаеш със устройството на спирачната система. P.S И после ей такива малоумници , ще започнете работа някъде по специалноста защото имате диплома , а хора които им са в кръвта автомобилите ще стоят безработни.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

точно обратното иначе се изтъркват дисковете или барабани най добре хвани някой монтьор да ти го обясни
Жоро батенце аз тва иронично го написах, мислиш ли че не знам що е накладка и що е диск и какво е устройството на спирачната система :lol: ПП: пийс

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сори моя грешка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да си направя дипломната работа...

...

дебеломер

...

Анти заключване система

...

Сензоли на колелата

...................

АКо случайно съм пропуснал нещо моля напишете го .. Благодаря !

Добре, че не учиш за доктор! :lol:

Кво е дебеломер? / нещото, което мери дебелите... / :P

За системата със заключването маже да напишеш нещо, а също и за "сензолите"! :D

Информация.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:lol::lol::lol::lol: Това с дебеломера ме утрепа на мЕсто!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За системата със заключването маже да напишеш нещо, а също и за "сензолите"! :D

Информация.

Мерси, много ми помогна Shebulba Публикувано изображение!:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...