inkobni 3 #1 Публикувано 26 Август, 2011 Искам да си направя дипломната работа и се интересувам от проблемите които може да се получат при чарковете на спирачната система.. като например знам че за дисковете могат да се напукат.. или накладките ако не са хубави, да се изтъркат.. Нищо друго незнам така че моля ви помогнете който за каквото знае не моля за всичко да ми описва 1 човек дайтет ми идеи.. ии също така 1 до 10 да се оценят 3 неща... 1 - Незначителен ... 10 Голям шанс1.Severity/ риск за живота от 1 до 102.Occurrence /Шанс да се случи от 1 до 103.Detection / Откриваемост( можем ли да го открием ) от 1 до 10дисковеБарабаниНакладкидебеломерспирачните челюстиспирачна течностглавния спирачен цилиндърСпирачен усилвателспирачен педалспирачни светлиниаварийни спирачкипропорции клапанАнти заключване системаABS светлинен индикаторСензоли на колелата...................АКо случайно съм пропуснал нещо моля напишете го .. Благодаря ! 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d1ma 40 #2 Отговорено 26 Август, 2011 накладките ако не са хубави, да се изтъркатЕбаси, представяте ли си - хора като този пич, който е пред дипломна работа после стават някакви "специалисти". Работят в оторизирани сервизи, в пунктове за ГТП и измислят правилата на играта.Няма как да ти се помогне, пропуснал си някакви си там 4-5 години от образованието си. А само да те питам - автомобил виждал ли си на живо? 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #3 Отговорено 26 Август, 2011 накладките ако не са хубави, да се изтъркатxaxa новият бисер успех с дипломната работа брато 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #4 Отговорено 26 Август, 2011 Пич,недаи си боже да се дипломираш(все пак в тази държава всичко е възможно),се надявам никога да не работиш по специалността си. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #5 Отговорено 26 Август, 2011 (Редактирано) Сега се вкарах в ГОЛЕМИЯ филм - ако са хубави накладките, то значи, не се изтъркват, нали? :lol: Редактирано 26 Август, 2011 от маймуната 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #6 Отговорено 26 Август, 2011 Американски форум : питаш нещо и ти отговарят.Руски форум : питаш нещо и теб те питат.Български форум : питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!П.П Оставям коментарите на по "Умните" ... аз ще си замълча 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #7 Отговорено 26 Август, 2011 Сега се вкарах в ГОЛЕМИЯ филм - ако са хубави накладките, то значи, не се изтъркват, нали? :lol: точно обратното иначе се изтъркват дисковете или барабани най добре хвани някой монтьор да ти го обясни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #8 Отговорено 27 Август, 2011 брат ми, що не напишеш в гугъла квото ти трябва. научи го първо и го проумей кое какво е. после лесно ще го събереш в дипломна работа.има много да се пише и никой няма да драска 3-4 страници тука. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lukov 11 #9 Отговорено 27 Август, 2011 Моите уважения, но все пак ти това си го "учил". Вземи си качи една снимка че такива като мен да знаят и да не си карат колите при такива като теб Докато има такива като теб, такива като мен ще задават въпроси по форумите, защото не съм го учил, не съм се занимавал и не разбирам кой знае колко, а ти БАШ МАЙСТОРА с диплома на стената ми оправяш едно и разваляш две неща.Толкова ли е трудно да намериш най-големите производители на спирачни системи и от там да търсиш тестове, резултати и да почетеш малко на английски... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #10 Отговорено 27 Август, 2011 ......ей затова го обичам тоя форум....и не само 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bleid 2 13 #11 Отговорено 27 Август, 2011 Пуснал си темата в 5 или 6 форума , и навсякъде отговорите както виждаш са еднакви. В БМВ- форума ти дадох линк , откъдето можеш поне да се запознаеш със устройството на спирачната система. P.S И после ей такива малоумници , ще започнете работа някъде по специалноста защото имате диплома , а хора които им са в кръвта автомобилите ще стоят безработни. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #12 Отговорено 27 Август, 2011 Сега се вкарах в ГОЛЕМИЯ филм - ако са хубави накладките, то значи, не се изтъркват, нали? :lol: точно обратното иначе се изтъркват дисковете или барабани най добре хвани някой монтьор да ти го обясниЖоро батенце аз тва иронично го написах, мислиш ли че не знам що е накладка и що е диск и какво е устройството на спирачната система ПП: пийс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #13 Отговорено 27 Август, 2011 сори моя грешка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #14 Отговорено 28 Август, 2011 Искам да си направя дипломната работа... ... дебеломер ... Анти заключване система ... Сензоли на колелата ................... АКо случайно съм пропуснал нещо моля напишете го .. Благодаря ! Добре, че не учиш за доктор! Кво е дебеломер? / нещото, което мери дебелите... / За системата със заключването маже да напишеш нещо, а също и за "сензолите"! Информация. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #15 Отговорено 28 Август, 2011 Това с дебеломера ме утрепа на мЕсто! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inkobni 3 #16 Отговорено 28 Август, 2011 За системата със заключването маже да напишеш нещо, а също и за "сензолите"! Информация. Мерси, много ми помогна Shebulba ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове