Jump to content
GS=

Цена за челно стъкло

Recommended Posts

Здравейте! Нормално ли е цената от 150 лева за челно стъкло на сивик EG4? Говорим за цена с включен труд? Ако някой е сменял скоро, да сподели! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Даже е малко, има едни турски по 150-200 лева, цената е перфектна според мен :)

Редактирано от tisho92

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наскоро сменях това стъкло и в Кобра поискаха толкова за китайско.

Здравейте! Нормално ли е цената от 150 лева за челно стъкло на сивик EG4? Говорим за цена с включен труд? Ако някой е сменял скоро, да сподели! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, на мен също ми предстои смяна на челното стъкло, някой има ли впечатления от китайските стъкла , много ли са зле , в сравнение с 'европейските', в смисъл имат ли си антирефлексно покритие и оптични качества като на оригиналните?:huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цената е изгодна,аз смених моето април месец в кобра,дадоха ми 2 г. гаранция всичко ми излезе 180лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цената е изгодна,аз смених моето април месец в кобра,дадоха ми 2 г. гаранция всичко ми излезе 180лв.

а стъклото 'секурит' или 'триплекс' беше?че сега видях , че мойто е 'секурит', не знам дали е нормално това , или е сменяно?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Във Враца Кобра уш европейско 167лв всичко.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми предстои смяна на челно стъкло, в Кобра ми искат 150 лв. само за стъклото + 30 лв. монтаж + 2 лв. на всеки стикер залепен на стъклото, като отговорност за целостта на стикерите не носели. Стъклата които предлагат в кобра са китайски и турски, до колкото разбрах от приятели и познати стъклата им се чупели на големи парчета като бръсначи (това била разликата между секурит и трипекс, едните се чупели така, а другите на малки парченца) от Кобра така и не успяха да ми обяснят за тези пари какво стъкло ще ми поставят, но разбрах че стъклото било синьо. :blink: Попитах и в още една фирма СимПетСим, там стъклото е отново синьо :blink: (какво имат предвид с това синьо стъкло така и не разбрах, утре ще видя), но на цена 85 лв. или ми казаха 115 лв. с монтаж. Стъклата които те предлагат са Австрийско и Японско производство. Лично аз съм се ориентирал към втората фирма. Впечатления може да споделя след монтажа..

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Челното стъкло е сменено ето какво се има предвид по синьо, забележете разликата между челното и това на шофьорската врата:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Цената е каквато казаха 112.20 лв. с монтаж.

Забележката която имам за момента е, че стикерите едва се държат, но не мога и да искам повече, нали все пак са цели.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За жалост повечето резервни части и като цяло другите продукти продавани в България се славят с ниското си качество.. :angry: Но както се казва за тази цена толкоЗ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...