Nasko_esi 22 #1 Публикувано 25 Август, 2011 (Редактирано) Здравейте колеги, искам да Ви попитам тази турбина ИХИ дали ще е ОК за моята кола сивик Д16з6 - дали няма да е много малка. Ще се надува на 0.6 на сток карантия. Турбото е от Алфа/дизелова/. Мерси http://smash85.snimka.bg/tuning/ihi.616193 http://smash85.snimka.bg/tuning/ihi.616193.24758334 Редактирано 25 Август, 2011 от Nasko_esi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morpheus 4 #2 Отговорено 25 Август, 2011 колега това с турбото, не е въпроса да намериш някакво турбо и да го ''люснеш'' на колата. Има разлика в турбо за бензинова и турбо за дизелова кола, и това колко ще надува тепърва трябва да го разбереш ти, а не взимаш някаква турбина и почваш да я надуваш, рядко пиша във форума, но честно за такива неща се дразня, ЧЕТЕТЕ БЕ ХОРА!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ArHoNoV 10 #3 Отговорено 25 Август, 2011 (Редактирано) здр колега да ти кажа моята е същата турбина и аз имам д16з6 и я завихря идеално тъкмо с тая турбинка ще ти я вдигне до 220кс .... не му мисли почваи да редиш ! късмет Редактирано 25 Август, 2011 от arhonov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #4 Отговорено 25 Август, 2011 Не всички дизелови турбини се различават от бензиновите! Разликата идва че при някой е с променлива геометрия на лопатките и управлението е леко по различно от другите турбини.Тази турбина въпросната е същата като бензиновите и не е с променлива геометрия ,така че невиждам да е проблем да я сложи,друг е въпроса какво ще изкара колата,но е малка турбинка и няма да е лагава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kwot 32 #5 Отговорено 25 Август, 2011 (Редактирано) Извинявам се че така се включвам в темата, но мисля че въпроса ми ще е интересен и за колегата - със тея сток бутала и биели дали ще е надеждна за ежедневка, да речем да има едно кадърно мапване за 150-160ина коня на вала. Предполагам, че сток инжекторите може би ще издаянят до толкова (нека по-знаещите да кажат де, но дори и да не им стигне дебита, едни по-големи инжектори не са кой знае кви пари), но сток мап сензора дали ще го кефи тва налягане, макар и минимално? Редактирано 25 Август, 2011 от Kwot Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasko_esi 22 #6 Отговорено 26 Август, 2011 колега със сигурност ще се сменят инжектори,рейка и бензинова помпа, но доколкото знам стандартните си издържат на това налягане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #7 Отговорено 26 Август, 2011 До към 190 200 коня на вала става една з6 тица с прелична турбина и налягане от 0,6. Нищо не е нужно да сменяте за този сетъп,още по малко пък рейка/тя се сменя след много много наляти кинти в колата и стане далеч от 300те коня Ако решите да карате вече над 0,7 8 тогава се сменят инжектори мап помпа и още куп неща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове