Jump to content
nex5

Пукнат преден прозорец и други екстри .

Recommended Posts

От скоро открих че прозореца ми в дясно е пукнат а от вчера имам и едно като натъртено петно по прозореца вероятно от камък от някакъв камион които е изхвърлил ужас ми е направо стъклото притеснявам се кат да не ме глоби колко струва 1 стъкло от акорд 5та генерация ?Искат ми 200лв за турско менте , чудя се да не взема някое стъкло от някоя морга или най-добре да оправя това чух че някои ги лепяли и такива неща ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

моят съвет е да го смениш, даже и с турско стъкло, не са лоши. потърси, може да намериш по-евтино от 200 лева.лс лепене става до едно положение, след това е неизгодно вече и по-добре ново.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако искаш мога да ти дам телефона фирма която внася и монтира английски стькла. Аз скоро сменях и неисках да слагам турско или китайско стькло от кобра. Иначе цената на турското и на английското беше приблизително една сьща около 200 лв. . Това са цени за стьклото и монтажа. В случая коментирам цената за челно стькло на прелюд 5 но сигурно няма да се различава от цената за акорда. Да допьлня че това което ми сложиха е с тьмна ивица в горния край.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако искаш мога да ти дам телефона фирма която внася и монтира английски стькла. Аз скоро сменях и неисках да слагам турско или китайско стькло от кобра. Иначе цената на турското и на английското беше приблизително една сьща около 200 лв. . Това са цени за стьклото и монтажа. В случая коментирам цената за челно стькло на прелюд 5 но сигурно няма да се различава от цената за акорда. Да допьлня че това което ми сложиха е с тьмна ивица в горния край.

синя предполагам? Моето с с синя тъмна инвица в най-горния край.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...