SCORPIO 0 #1 Публикувано 18 Август, 2011 Здравейте колеги, понеже седалката неми е много удобна, при по продължително каране почва да ме боли кръста, ми се иска да я сменя с по-удобна. Ако някой е правил тази процедура или е наясно със съвместимостта на седалките моля да помогне. Колата ми е англичанка 1996 г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 18 Август, 2011 Коя англичанка....."Акорд"??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SCORPIO 0 #3 Отговорено 19 Август, 2011 Извинявам се за пропуска, модела е сивик. На акорда предполагам ще са доста по удобни, ако могат да станат ще е супер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #4 Отговорено 19 Август, 2011 Колега, с преправяне почти всичко става. За седалка от 5-та или 6-та генерация забрави, щото те са ужас. Пробвай как се чувстваш в седалка от прелюд или акорд. Ама само седалката ако смениш, ще е адски грозно. Най-малкото ще трябва да са предните две. ПС: Лично за мен по-удобна седалка от на английският сивик няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mom4i74 23 #5 Отговорено 21 Август, 2011 (Редактирано) На ровер 600 който имах до скоро и той е акорд 5 англичанка на практика, мога да кажа че са много удобни седалките и не уморяват изобщо. Направо си е удоволствие да се седи в тая седалка. Има настройка и на наклона на седалкта и настройка на облеглката как да ти упльтнява извивката на крьста. Редактирано 21 Август, 2011 от mom4i74 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #6 Отговорено 21 Август, 2011 ...ми аз си смених на сивика Купе с прелюдски ама за дълъг път и удобство не може да се говори.Просто по ме кефят като визия и по стабилно се чувствам при по рязко вземане на завои но за удобство твърдо НЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове