Jump to content
Guest Patrik

поръчка на кърпи HONDA

Кой модел предпочитате: 1 или 2  

85 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Guest emko

Лятото продължава до септември месец, да не казвам до по-късно :( Така че има време да се употребят хавлиите по предназначение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Патриков! Отличен 6! :balloon: Аз и моята приятелка сме много доволни от произведенията ти :fun: Да не говоря, че тръгнах на море без нито 1 кърпа, та добре че ми даде тези :bounce: Момчета, кърпите къртят от всякъде и който не си е вземал може само да съжелява! :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

Патриков! Отличен 6! ;) Аз и моята приятелка сме много доволни от произведенията ти ;) Да не говоря, че тръгнах на море без нито 1 кърпа, та добре че ми даде тези ;) Момчета, кърпите къртят от всякъде и който не си е вземал може само да съжелява! ;)

бе аз съм само посредник с нищо друго не съм допринесълдизайна е на air man в съдружие с VTEC inside.а за самите кърпи хиляди благодарности на завод "Аглика АД" които направиха толкова много компромиси за нас.останаха много хора които искат кърпи но няма за тях по една или друга причина така че като гледам май пак ще поръчваме ;) само че тоя път без никове щото от там дойдоха всички проблеми

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doktorche

Чак сега видях за кърпите и мн съжалавам че не съм си зел:cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JoePass

Малко закъснях, но правят ли се още кърпи? Ако да ИСКАМ 1бр ако е възможно, вариант 2 с ник JoePass и с надписите му:lol: Ще съм много благодарен.Извинявам се:cool: Много съм разсеян, не чета всичко. Аз и без ник съм за винаги. А кой ме бави толкова та не си поръчах на време ??? Много съм разсеян в последно време. Благодаря все пак предварително, ако станат нещата:lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest -=airman=-

бе аз съм само посредник с нищо друго не съм допринесълдизайна е на air man в съдружие с VTEC inside.а за самите кърпи хиляди благодарности на завод "Аглика АД" които направиха толкова много компромиси за нас.останаха много хора които искат кърпи но няма за тях по една или друга причина така че като гледам май пак ще поръчваме :D само че тоя път без никове щото от там дойдоха всички проблеми

Хехе, скромен си, признавам. Благодаря за оценката за кърпите, доколкото това се отнася за мен :PДа, и аз бих си взел още една кърпа, но някак си малко по-дебела, както и Патрик го мислеше.. Догодина!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

оценявам кърпите, и жената ги оцени

Публикувано изображение

идеално свършиха работа за Турция, поздрав от перфектното островче с перфектната лагуна ... и перфектната кърпа :)

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

направих им севтето :D

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

на кърпите де :D да не си помислите друго? :P:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

има повече каки от колкото кърпи, ама кво да праим / дал господ/

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

има повече каки от колкото кърпи, ама кво да праим / дал господ/

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

:D Ох на батя! ... :D:D С две думи - евала така се ползват кърпите!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...