VMG 0 #1 Публикувано 16 Август, 2011 Колеги има ли някой от вас, който е свалял шибидах на сивик 5ген хеч ,да обясни как става, че в търсачката ненамерих такава тема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivo Myankov 64 #2 Отговорено 16 Август, 2011 (Редактирано) Ако говориш за самия капак ( предполагам става дума за металния). Отваряш леко колкото да може да хванеш тапицерията която в долната страна има 2 щифтчета намиращи се в предната част (към прозореца ). С ръка хващаш и дърпаш на долу докато се освободят и след това плъзгаш назад за да го махнеш. После с шестограм 4мм мисля си развиваш 6те винтчета и си ти. Ако обаче говориш и за самия механизъм..... там някой друг да помага. Редактирано 16 Август, 2011 от Ivo Myankov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VMG 0 #3 Отговорено 16 Август, 2011 (Редактирано) това го направих но проблем се оказаха 2 от 6те винтчета и сега се потя върху тях прецакаха се главите им Редактирано 16 Август, 2011 от Tino Предходно мнение не Ñ�е цитира ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Just'Do'It 18 #4 Отговорено 16 Август, 2011 Опитай с някоя права отверка със сходен размер на отвора на болтчето ,лично аз доста такива болтчета съм развивал,а съм си мислел за невъзможно. Мойе и друго да направиш, ако главата на болта се вижда достатъчно,че с лист ножовка да прорежеш канал и да го развиеш с права отверка (все пак не е сигурно дали ще е удобно местенцето за този вид манипулация) . Успех! И да споделиш дали всичко е минало по мед и масло . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове