Jump to content
svetoslavned

Круиз контрол Акорд 1,8/96/115

Recommended Posts

Колеги някой да е имал проблем с круиз контрола ? Моя не работи ...така купих колата, когато включа на 5-та/90км натискам копчето-круиз и то си светва после натискам това на волана което е за захвата но не иска да захване и на таблото ми не светва круиз. Има ли някой който да е имал такъв проблем...и къде да търся евентуалната причина... :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има едни датчици на самия педал на спирачката и съединителя , понякога те не зацепват правилно, подпри с крак педала от долната страна ,така че да го избуташ към теб и може и да се оправи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има едни датчици на самия педал на спирачката и съединителя , понякога те не зацепват правилно, подпри с крак педала от долната страна ,така че да го избуташ към теб и може и да се оправи.

ок ще пробвам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,Пробва ли?Други възможни решения на проблема някой да сподели?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наскоро имах подобен проблем със стоп-машинките.Решава се с малко гледане на картинки и доста гЪзене около педалите.......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, Само с гледане ли се оправи проблема? :)Би ли споделил сменя ли стоп машинките?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

НЕ става само с гледане, трябва и гЪзене около педалите.......При мен проблемна е машинката на съединителя. Леко е кирилизирана, (докато намеря нова/втора употреба) но автопилота си работи.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги моето копче на автопилота пък въобще не светва, както и нищо на таблото! Май аз съм най- в киреча! Гледах че при таблото за бушоните в краката ми има две свободни букси, но не смея да включвам!

Редактирано от CounTRI

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е намери кой е бушона за автопилота и ако липсва сложи.На капа трябва да има описание и колко ампера трябва да бъде.Виж си буксата под капака дали влиза в самия автопилот.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...