Jump to content
enkof

помощ при избор на ксенони

Recommended Posts

Мисля да си взема ксенони но не знам кои да избера 1-ви вариянт http://www.ebay.co.u..._fvi%3D1&_rdc=1 цвета може да се избере което не ми е толкова важно не гледаите че пише h4 за акорда човека ще ми прати h1 тва е би ксенон и не знам дали би светило добре но ми се струват надеждни и добри....... неговите са 35w би ксенони2-ри вариянт http://www.ebay.co.u..._fvi%3D1&_rdc=1 нормални ксенони не са би ксенони! 35W не знам дали светят добре за това съм включил и трети вариянта ето го и него3-ти вариянт http://www.ebay.co.u..._fvi%3D1&_rdc=1тея са 55w ксеонони излизат ми най-евтино от изброените всички други но ме съмнява поради евтиноста си и тва че са 55w да не са смотани и да ми правят проблеми или да се скапят бързо.... номер е много добро предложение поради факта че човека казва че неговите баласти са водоустоичиви и вибро устоичиви и ми се виждат надеждни и гаранцията му е по висока но пък са 35w?и сигурно няма да светят доста добре моля някой запознат да разгледа трите комплекта и линка и да каже кое си заслужава , и моля не пишете в темата да си купя от тук някакви защото не мисля да го правя.Колата за която ще ги слагам е акорд с h1 са 4-те и ще се поръчат 2 кита = 2х2 , :) също така ако някои иска да каже кое е наи добрия вариянт дали да е 6000к или 5000к? Разликата също между 35w ксеноните 2ри вариянт и 3ти вариянт 55w е че вариянт 2 са can bus error free а номер 3 не са и ако реша някога да си сменя колата евентуално може би било по добре да си взема тея дето не дават грешки вариянт 2?! Нямам никаква представа дали на акорд от 93-та му трябват крушки които да са error free или да не са.

Редактирано от enkof

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Полезни технически теми ==> Искате ксенон? Научете за ксенона и менте-ксенонаКакво йм е на тукашните ксенони? Аз си купих преди 2 години от един колега от форума (има магазин) и нямах никакви проблеми, нито крушка ми е горяла, нито нищо(докато наскоро не го свалих, защото се ударих). Тия от ибей, са същите китайки, само дето ще платиш на англичанина, за това че ги е вкарал от Китай :) НО няма да ти давам наклон, сам си преценяваш. Замисли се за гаранцията. Ако го купиш (и случайно има такава) и се наложи да връщаш до Англия, не е ли много чакането? Като цъках на линковете се надявах да видя някаква точно определена марка, на която много държиш и не се предлага в БГ. Ксенона 55 вата е забранен. На фар с лупа ли ще ги слагаш или обикновен?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обикновен фар а ти от каде си сигурен че 55w е забранен?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"In life only death is certain" просто така съм чувал. Адски силен ксенон (55 вата) на обикновен фар = не добра комбинация.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...