Jump to content

enkof

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно enkof

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    ruse
  1. Спирачките не винаги работят става въпрос за предната дясна спирачка едва ли е от накладките и спирачните дискове тъи като са нови...... но все пак възможно ли е да е от тях , или да има въздух в системата или нещо друго колата е без abs 93-та акорд чакам съвети п.с. остановяването че не работи едната и не хваща е направено като спирам и после като се върна гледам само едната гума от ляво се протрила от дясно не е и не винаги става,получава се на случаен принцип нз и аз кога.... едва ли е от мокрото пък и не сам карал в мокро скоро.
  2. Моля кажете ми магазини които работят събота във Варна и продават части за хонди главно за акорд старите модели 93-96 че ще ми се наложи тая събота да земам разни неща още не знам какви.
  3. Бях с менте спортен филтър и въпреки че е менте колата варви значително по-бързо и набира много по-бързо от фабричния филтър с кутия които имам от скоро, обмислям вариянта да купя в бъдеще оригинален спортен филтър на производителя к&мhttp://www.ebay.co.u...88#ht_673wt_922 Може и да се мие след 100 000, и да се ползва пак не като тукашните ментета... има гаранция милион мили. Вярно ли е че колата ми ще харчи повече газ ,както и бензин отколкото ако съм с фабричния.
  4. Защо не си заслужава? И става ли изобщо да се направи ще ми излезе към 400лв системата помпата 4те сензора и монтажа не е ли по безопасно и добре за зимни условия?
  5. Обикновен фар а ти от каде си сигурен че 55w е забранен?
  6. Мисля да си взема ксенони но не знам кои да избера 1-ви вариянт http://www.ebay.co.u..._fvi%3D1&_rdc=1 цвета може да се избере което не ми е толкова важно не гледаите че пише h4 за акорда човека ще ми прати h1 тва е би ксенон и не знам дали би светило добре но ми се струват надеждни и добри....... неговите са 35w би ксенони2-ри вариянт http://www.ebay.co.u..._fvi%3D1&_rdc=1 нормални ксенони не са би ксенони! 35W не знам дали светят добре за това съм включил и трети вариянта ето го и него3-ти вариянт http://www.ebay.co.u..._fvi%3D1&_rdc=1тея са 55w ксеонони излизат ми най-евтино от изброените всички други но ме съмнява поради евтиноста си и тва че са 55w да не са смотани и да ми правят проблеми или да се скапят бързо.... номер е много добро предложение поради факта че човека казва че неговите баласти са водоустоичиви и вибро устоичиви и ми се виждат надеждни и гаранцията му е по висока но пък са 35w?и сигурно няма да светят доста добре моля някой запознат да разгледа трите комплекта и линка и да каже кое си заслужава , и моля не пишете в темата да си купя от тук някакви защото не мисля да го правя.Колата за която ще ги слагам е акорд с h1 са 4-те и ще се поръчат 2 кита = 2х2 , също така ако някои иска да каже кое е наи добрия вариянт дали да е 6000к или 5000к? Разликата също между 35w ксеноните 2ри вариянт и 3ти вариянт 55w е че вариянт 2 са can bus error free а номер 3 не са и ако реша някога да си сменя колата евентуално може би било по добре да си взема тея дето не дават грешки вариянт 2?! Нямам никаква представа дали на акорд от 93-та му трябват крушки които да са error free или да не са.
  7. Възможно ли е монтирането на abs система на кола която не притежава такава и колко би струвало ако се направи с необходими части от морга примерно?Става въпрос за акорд 5та генерация.
×
×
  • Създай нов...