Jalturcho 3 #1 Публикувано 13 Август, 2011 Имам проблем със срс-а още от както взех колата постоянно му свети лампичката незнам защо,трябвами оргинален софтуер за да го оправя,ако някой може да ме напиъти или предложи нещо ще бъда благодарен става вапрос за Хонда сивик хеч 99 та Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tisho92 7 #2 Отговорено 13 Август, 2011 (Редактирано) Колега, ето го решението на проблема ти...Цък Редактирано 13 Август, 2011 от tisho92 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jalturcho 3 #3 Отговорено 14 Август, 2011 Тишо ще го пробвам,благодаря ти много, златен си дано стане....Поздрави от сливен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Just'Do'It 18 #4 Отговорено 14 Август, 2011 Колега, ето го решението на проблема ти...ЦъкА когато този метод не действа , трябва да се прибягва до някой дилар на хонда или греша ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jalturcho 3 #5 Отговорено 14 Август, 2011 абе чесно да ти каща може да се направи и с реле като изгасне лампичката за маслкото и чек контрола и тя да гасне ама е фалшиво тоест не е реално тя не свети а си го има проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Just'Do'It 18 #6 Отговорено 15 Август, 2011 абе чесно да ти каща може да се направи и с реле като изгасне лампичката за маслкото и чек контрола и тя да гасне ама е фалшиво тоест не е реално тя не свети а си го има проблема При мен има някакъв емулатор(платка), която лъже системата, че всичко е добре.Махнах я и пробвах този тест с пимчето , но не проработи пак си светеше и затова си мисля , че проблема ми отива кум 700лв за да работи системата, но едва ли ще ги вложа, защото ги нямам в излишък . За сега така ще си карам колицата . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jalturcho 3 #7 Отговорено 17 Август, 2011 :P абе чесно да ти каща може да се направи и с реле като изгасне лампичката за маслкото и чек контрола и тя да гасне ама е фалшиво тоест не е реално тя не свети а си го има проблема При мен има някакъв емулатор(платка), която лъже системата, че всичко е добре.Махнах я и пробвах този тест с пимчето , но не проработи пак си светеше и затова си мисля , че проблема ми отива кум 700лв за да работи системата, но едва ли ще ги вложа, защото ги нямам в излишък . За сега така ще си карам колицата .по добре даи още някои лев с твоита и си земи нова :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #8 Отговорено 17 Август, 2011 Колега,преди да извършиш горепосочената процедура за изгасяне на срс ламбата,откачаш ли акумолатора примерно за 15 минути?Мене таз ламба ми светва през месец два без причина и ако не разкача акумулатора ,номера с буксата и кламера не минава! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Just'Do'It 18 #9 Отговорено 17 Август, 2011 Колега,преди да извършиш горепосочената процедура за изгасяне на срс ламбата,откачаш ли акумолатора примерно за 15 минути?Мене таз ламба ми светва през месец два без причина и ако не разкача акумулатора ,номера с буксата и кламера не минава!Определено има причина за дето светва през месец два, и това че ти я залъгваш по - някакъв начин е отделен въпрос. Номера с акумулатора не съм го правел, защото е описано , че без да се маха клемата на акумулатора става . А колкото до колегата, дето ми предлага да продам мойта и да си взема нова едвали скоро ще стане този чалъм, освен ако не ми предложи нещо ново на половин цена .Прекалено много пари съм вложил в нея, пък и доста скъпо съм я купил и съм си казал ,че няма да я продавам дори да си купя нова, защото съм си много доволен от колицата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kostata_v 9 #10 Отговорено 17 Август, 2011 Според мен лентовия кабел е причината щом след процедурата с пиновете почва да свети пак лампата !!!И това е по -малкия дявол Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #11 Отговорено 18 Август, 2011 Някога може да не ми светне и няколко месеца и през това време аирбеците работят и съм спокоен ,пък и с кламера става бързо и за сега докато работи по някой друг месец няма да разбутвам системата че после може и въобще да не работи.Ако е лентовия кабел ,предполагам че въобще няма да изгася лампата по никакъв начин.Пробвай и при тебе ако стане да държи по толкова време ,какво ще се занимаваш с ремонти за няколко стотин лева. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Just'Do'It 18 #12 Отговорено 18 Август, 2011 Не е от лентовия кабел ! Него лично два пъти сум го ремонтирал, защото беше прекъснат лентовия кабел. Дадох го на познат електричар да го препой, след което изкара около 2 год. и клаксона спря пак да ми работи. Свалих си го пак, отворих го и старателно го запойх и след това го залях с нагрят силикон. А щом ми работи клаксона, значи и останалото е наред по - лентовия кабел . А и щом предишния собственик е сложил емулатор, има за какво да го е сложил, явно системата не работи . Едва ли ще се наема да я оправям, ако има някой колега ако знае колко е цената приблизително за зануляване на СРС системата, ще съм много благодарен да науча.Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове