Jump to content

Recommended Posts

Имам проблем със срс-а още от както взех колата постоянно му свети лампичката незнам защо,трябвами оргинален софтуер за да го оправя,ако някой може да ме напиъти или предложи нещо ще бъда благодарен :)става вапрос за Хонда сивик хеч 99 та

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, ето го решението на проблема ти...:)Цък

Редактирано от tisho92

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тишо ще го пробвам,благодаря ти много, златен си дано стане....Поздрави от сливен ;):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, ето го решението на проблема ти...:)Цък

А когато този метод не действа :o , трябва да се прибягва до някой дилар на хонда или греша ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе чесно да ти каща може да се направи и с реле като изгасне лампичката за маслкото и чек контрола и тя да гасне ама е фалшиво тоест не е реално тя не свети а си го има проблема :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе чесно да ти каща може да се направи и с реле като изгасне лампичката за маслкото и чек контрола и тя да гасне ама е фалшиво тоест не е реално тя не свети а си го има проблема :)

При мен има някакъв емулатор(платка), която лъже системата, че всичко е добре.Махнах я и пробвах този тест с пимчето , но не проработи пак си светеше и затова си мисля , че проблема ми отива кум 700лв за да работи системата, но едва ли ще ги вложа, защото ги нямам в излишък :(. За сега така ще си карам колицата :P .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:P:P

При мен има някакъв емулатор(платка), която лъже системата, че всичко е добре.Махнах я и пробвах този тест с пимчето , но не проработи пак си светеше и затова си мисля , че проблема ми отива кум 700лв за да работи системата, но едва ли ще ги вложа, защото ги нямам в излишък :(. За сега така ще си карам колицата :P .
по добре даи още някои лев с твоита и си земи нова :P:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,преди да извършиш горепосочената процедура за изгасяне на срс ламбата,откачаш ли акумолатора примерно за 15 минути?Мене таз ламба ми светва през месец два без причина и ако не разкача акумулатора ,номера с буксата и кламера не минава!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,преди да извършиш горепосочената процедура за изгасяне на срс ламбата,откачаш ли акумолатора примерно за 15 минути?Мене таз ламба ми светва през месец два без причина и ако не разкача акумулатора ,номера с буксата и кламера не минава!

Определено има причина за дето светва през месец два, и това че ти я залъгваш по - някакъв начин е отделен въпрос. Номера с акумулатора не съм го правел, защото е описано , че без да се маха клемата на акумулатора става . А колкото до колегата, дето ми предлага да продам мойта и да си взема нова едвали скоро ще стане този чалъм, освен ако не ми предложи нещо ново на половин цена ;).Прекалено много пари съм вложил в нея, пък и доста скъпо съм я купил и съм си казал ,че няма да я продавам дори да си купя нова, защото съм си много доволен от колицата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен лентовия кабел е причината щом след процедурата с пиновете почва да свети пак лампата !!!И това е по -малкия дявол

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някога може да не ми светне и няколко месеца и през това време аирбеците работят и съм спокоен ,пък и с кламера става бързо и за сега докато работи по някой друг месец няма да разбутвам системата че после може и въобще да не работи.Ако е лентовия кабел ,предполагам че въобще няма да изгася лампата по никакъв начин.Пробвай и при тебе ако стане да държи по толкова време ,какво ще се занимаваш с ремонти за няколко стотин лева.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е от лентовия кабел ! Него лично два пъти сум го ремонтирал, защото беше прекъснат лентовия кабел. Дадох го на познат електричар да го препой, след което изкара около 2 год. и клаксона спря пак да ми работи. Свалих си го пак, отворих го и старателно го запойх и след това го залях с нагрят силикон. А щом ми работи клаксона, значи и останалото е наред по - лентовия кабел ;). А и щом предишния собственик е сложил емулатор, има за какво да го е сложил, явно системата не работи :(. Едва ли ще се наема да я оправям, ако има някой колега ако знае колко е цената приблизително за зануляване на СРС системата, ще съм много благодарен да науча.Поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...