CombiMan 29 #1 Публикувано 13 Август, 2011 (Редактирано) Искате ли да имаме раздел за споделено пътуване (carpooling) подобно на тия сайтове:http://carpool.com/http://3na100.com/http://www.carpool-bg.com/index.phpПримерно, пътувам аз за Плевен и пускам в темата, че мога да кача още 2-3 човека, споделяме си парите за бензин и всички са щастливи. Или обратното: казвам, че искам да пътувам някъде и питам дали някой ще ме вземе.Тези горните сайтове са добри, но като че ли имат много слаба посещаемост. А ние тук като хора имащи коли може би ще се организираме доста по-оптимално, отколкото на горните сайтове.Как ви се струва? Редактирано 13 Август, 2011 от CombiMan 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #2 Отговорено 13 Август, 2011 Аз съм "за" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #3 Отговорено 13 Август, 2011 Има такава тема във форума в офф топик. Сърчнете да видите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #4 Отговорено 13 Август, 2011 Един познат разработва такава апликация за android, като е готова ще е я линкна . Доста е удобно същност. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tuntov 35 #5 Отговорено 16 Август, 2011 И аз съм за Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kostata_v 9 #6 Отговорено 17 Август, 2011 Добро като идея, но не бих качил някой без поне малко да го познавам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CombiMan 29 #7 Отговорено 19 Август, 2011 Ми нали тука повечето се познаваме я от национална, я от месечна или седмична сбирка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M&M 236 #8 Отговорено 19 Август, 2011 Много полезна тема и начинание.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #9 Отговорено 19 Август, 2011 (Редактирано) Утре към 11 тръгвам от София за Благоевград. А вечерта обратно, но не знам в колко, най-вероятно след 21:00.Дано само са ми боядисали нещата до 11 утре сутрин. Редактирано 19 Август, 2011 от Izanagi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Вен_РВ1456ВС 157 #10 Отговорено 24 Август, 2011 Идейката я бива. Даже може и раздел да се направи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CombiMan 29 #11 Отговорено 1 Септември, 2011 (Редактирано) Ще пътувам до Плевен на 04.септ.2011 (неделя) сутринта. Ще се връщам на 06.септ.2011 (вторник) следобяд. Мога да взема до 3-ма души.0887631227 - Павел Редактирано 1 Септември, 2011 от Tino Лека корекциÑ� на дните ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JJSTAR 1 #12 Отговорено 30 Май, 2012 Споделено пътуване:От град: СофияДо град: БургасПрез град: Стара ЗагораКола (марка): Mercedes-Benz CLKДата на тръгване: 31.05.2012Повече информация на интернет страницата: ka4i.me 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #13 Отговорено 5 Юни, 2012 Въпросът ми е малко различен.Предстои ми пътуване в края на Юли до горен южен Тирол -Австрия. На около 80 - 100 км запад-юг от Инсбрук.Понеже съм само аз шофьор от групата, а пътя е доста и после ме чака яко ходене...не искам аз да карам дотам и обратно.Може ли да се наеме превоз за 5 човека от София и обратно за фиксирани дати? Ако знаете как, моля за инфо.Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове