name0 1 #1 Публикувано 6 Август, 2011 (Редактирано) Здравейте, колеги, прочетох от тази тема как се обезвъздушава, но имам проблем. Правя всичко както е описано, но след като затворя пробката и този който държи съединителя си вдигне крака педала не се връща (стои си долу). Ако след това го повдигна с крак си работи нормално. На какво се дължи това? Колата е civic 97 хечбек (англичанка). Редактирано 6 Август, 2011 от name0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #2 Отговорено 6 Август, 2011 (Редактирано) Колега, сигурен ли си че уплътненията на помпата/ите (на предишната генерация са 2 на брой, не знам при теб колко са) са в ред? На мен на това ми намирисва и си е често срещан проблем при civic. Доста хора минаваме по този път за съжаление. Редактирано 6 Август, 2011 от Трънчо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #3 Отговорено 6 Август, 2011 Здравейте, колеги, прочетох от тази тема как се обезвъздушава, но имам проблем. Правя всичко както е описано, но след като затворя пробката и този който държи съединителя си вдигне крака педала не се връща (стои си долу). Ако след това го повдигна с крак си работи нормално. На какво се дължи това? Колата е civic 97 хечбек (англичанка). Не разбрах - след като си изкарал въздуха ли педала си стои долу или преди?Ако има въздух в системата е така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mom4i74 23 #4 Отговорено 7 Август, 2011 (Редактирано) Да нормално е да да трябва да го вьрнеш на рька и след това да си работи нормално. Поне при мен и при двете коли е така. Предполагам че вилката която оказва натиск на долната помпа ти врьща педала като е бил натиснат. Но понеже преди това си изкарал налягането от системата от пробката за обезвьздушаване няма налягане което да ти вьрне педала и за това трябва да го вьрнеш на рька. Аз така си го обеснявам по пьтя на логиката. Редактирано 7 Август, 2011 от mom4i74 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове