Jump to content
ilias

Слухове за нова Honda Beat!

Recommended Posts

Има доста слухове, че Хонда ще върне малкото си кабрио от 90-те. Говори се, че ще е на базата на CR-Z, но наподобяващо OSM Concept и ще се конкурира с MX-5.

Sources in Japan are telling us Honda will combine the best of its car and motorcycle technologies to create a new generation Honda Beat.

Motivation for the Beat is expected to come from one of Honda’s next-generation gas engines. It’ll either be the 1.3 or 1.5-liter advanced VTEC, due to appear in the company’s production cars starting next year. Our insiders tell us a hybrid is not being considered, although mileage-enhancing stop-start technology is. Whatever the engine bosses eventually choose will be hooked up to the company’s first-ever dual-clutch transmission. This setup is adapted from Honda’s VFR1200F motorcycle and is gaining rave reviews around the globe for its seamless F1-style gearshifts.

Цялата статия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

НА мен ми харесва мъничето дано го изкарат с 1.5 200 коня турбо под 1000 кг. :cool:

Редактирано от K1r1L
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е със сигурност трябва да си продам апартамента тази кола ще трябва да я имам

• Надолу 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази кола за Испания ще ми пасне супер МНОООООООГО ме КЕФИ бих си взел такава ако имам възможност:rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...