NewMcc 1 #1 Публикувано 4 Август, 2011 Някой ако може да препоръча сервиз,който предлага тази услуга и си върши работата както трябва да казва,че ми трябва спешно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mom4i74 23 #2 Отговорено 4 Август, 2011 Само да ти кажа че в София почистването е по 20лв на инжектор и 10лв за свалянето и качването,общо 90 лв. Просто да имаш ориентир за цената. Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NewMcc 1 #3 Отговорено 4 Август, 2011 Мерси за информацията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sokingr 0 #4 Отговорено 18 Септември, 2011 колега потърси някой който почиства с ултразвук .става супер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Z-Ro 55 #5 Отговорено 20 Септември, 2011 Спектроматик на ул. Дякович мисля че почистваха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sokingr 0 #6 Отговорено 20 Септември, 2011 Това за мен е един от най - добрите начини за почистване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове