Jump to content
Version84

Хонда сивик предна решетка

Recommended Posts

Здравейте!Някой знае ли за какво служи детайл номер 3 от снимката?My link Той всъщност се намира от дясно на емблемата и един вид "запушва" решетката в тази област.Аз я махнах защото си мисля,че радиатора(кондензатора) на климатика ще се охлажда по-добре,но все пак явно има някакво предназначение щом е там...Благодаря!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тва е едно капаче което стои зад решетката от страната на радиатора на климатика. Моята кола освен горе на решетката имаше подобна пак от лявата част на голямата дупка на бронята. Ограничават притока на въздух през решетката и дупката на бронята. Имам две теории:Едната е че затваря тези дупки когато колата е без климатик - тоест няма радиатор от ляво.Втората теория е че е там за да ограничава потока въздух към радиатора на климатика ако колата е с климатик. Моя долния го махнах за да обдухва радиатора на климатика по добре. Не знам дали съм постъпил правилно.

Редактирано от zarrick

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е отворена система и скоростта на въздушния потока,който минава през решетката би трябвало да е приблизително равна на скоростта на колата.Все пак не е тръбопровод на , който като намалиш сечението скоростта расте.Иначе първата теория на Zarrick ми се струва доста логична.Сега си спомних и ,че на предната броня са запушени двата крайни участъка на решетката.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...