Jump to content
mom4i74

Васко газ Суходол

Recommended Posts

Привет колеги. Преди 3 години си сложих газов инекцион Бигаз вьв вьпросния сервиз . Колата още от началото имаше придьрпване.  Ходих безброй пьти да ми оправи проблема но така и не го опарави и гаранцията изтече. Можеше да пробва да смени компоненти докато се отстрани проблема но не пожела. След това ми се разтропа инжекторната рейка. Каза че вместо да я ремонтира по добре да ми сложи нова като аз си мислех че ще ми сложи пак рейка на би газ. Но не сьм познал. Сложи ми рейка валтек която струва 85лв а ми взе 220 или 240лв непомня точно.  Нестига че ми взе 1800лв за газов инжекцион който е дефектен и не си оправи проблема ами и после пак с безочие ме прецака. Сьжалявам че неотодох в директо в Бигаз да ми я монтират уредбата а се вьзползвах от Васко газ сервиз който им е оторезиран сервиз.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам, колега за случилото се, но искаш да кажеш, че си дал 1800лв за ГИ и колата не е ОК? :blink: И освен това си отишъл в този сервиз и за рейката :o . Наистина това, което сам си направиш никой не може да ти го причини. Иначе поредното потвърждение, че "читав" и "газаджия" не са съвместими понятия ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина сам съм си виновен. Тогава не знаех какви са цените на различните рейки но ми направи впечатление че друг газаджия се учуди че за 220лв ми е сложил валтек. Днеска се ровех да разглеждам цените на инжекторите и като видях каква е разликата направо побеснях. А за 3 години и 60 000км никой не можа да се пребори с придърпването на газ и направо си намразих колата вьпреки че беше много свесна количка и я продадох . Жалко за тях че са некоректни тьрговци и не си оправиха проблема още в гаранционния срок като подменят компонентите. А с интернета вече бьрзо се дава гласност на некоректните и на точните тьрговци.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...