Jump to content
Red Line

Дилема м/у рекс дел сол и сивик 5 ген

Recommended Posts

Здравейте в момента съм горд притежател на сивик 5ген хеч д15б2 .И днес с баща ми докато пътувахме за работа мернах едно дел солче което се продава в мобилето и поговорихме след което се стигна до мисълта защо да не бартеросам хеча. Ето и дилемата пред която съм исправен знам си хеча 4+1 1,5 но другото е че рекса е 2-местен нямам кой знае какъв проблем с това но искам вашто мнение рекси си е гъзария но и хеча не остава по назад като за момче пред взимане на книжка какво ще кажете става дума за 125 коня втек дел сол но може и повечеПоздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

по без да искам съм пуснал две теми моля за извинение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това, Че ти е първата кола и тя ако е 125 к.с. не трябва да те протеснява изобщо. А вече за местата и броя пътници решението си е твое. Има един друг момент. Хеча си го знаете, пък е с по-малък данък. Като разход не вярвам да е голяма разликата. Малко трудно ще го бартеросаш без лев отгоре, но нищо не се знае. И двете можеш после да ги засилиш ако ти се занимава. В общи линий реши и ако се решиш действай. На 20 ако не караш каквото ти душа иска никога няма да го караш !!! После почват едни годеници, апартаменти, ремонти, бачкане, деца и колата остава на заден план. От друга страна една кола се задържа около 3-4 год макс ако не ти е мания. Не вярвам до тогава да ти трябва 4ти вратка комби :cool:

• Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,Отиди да видиш Дел Сол-а, качи се, свалете тавана, направи едно завойче и ще разбереш дали това е твоята кола ! :thumbs1: Аз от 2 години карам Делсолина и досега нито веднъж не ми е било проблем, че колата ми е двуместна. Повечето ми приятели имат коли, а като се наложи да ходим някъде повече от 2ма, се знае, че няма да е с моята кола.За сметка на това кефа, при първия слънчев пролетен ден да свалиш тавана и да се те пече слънцето, е просто незаменим :) Всички зяпат, а ти вътре се нас***ш от кеф и усмивката е от ухо до ухо :D Тая кола превръща ходенето до магазина в удоволствие :punk: Пробвай я и няма да съжаляваш!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След последния коментар се надъхах :D при първа възможност ще отскоча до едно дел солче където съм си го заплюл със сигурност кефа ще е голям

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...